Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Pirkanmaan usean kunnan lastensuojelun tehostetun perhetyön palvelujen yhteishankinta

Pirkanmaan maakunnan 12 kunnan lastensuojelun tehostetun perhetyön palvelujen hankinta (Dno TRE:4213/02.07.01/2019) on kilpailutettu ja hankintapäätös § 91 on tehty 22.5.2020.

Sopimuskausi alkaa 1.10.2020 ja päättyy 31.12.2023. Lisäksi sopimus sisältää toistaiseksi voimassa olevan optiokauden. Hankinnassa on kyse pääsopimuksessa tarkemmin lueteltujen kuntien yhteishankinnasta.

Sopimus sisältää seuraavat palvelut:

1. Tehostettu perhetyö

  • 1.1 Tehostettu perhetyö (36 - 40 h/kk)
  • 1.2 Tehostettu perhetyö (16 - 20 h/kk)
  • 1.3 Tehostetun perhetyön tuntityöskentely: asiakastilanteissa, joissa työskentelyn tarve on yllä mainittua hintaluokkaa 1.2 vähäisempi tai tarpeen mukaan 1.2 hintaluokan tuotteeseen lisätyötä

2. Palveluntuottajan työntekijä kunnan työntekijän työparina

  • 2.1 Ammatillisen perustutkinnon tai ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon suorittanut perhetyöntekijä, joka tekee tehostettua perhetyötä kunnan työntekijän työparina.
  • 2.2 Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut perhetyöntekijä, joka tekee tehostettua perhetyötä kunnan työntekijän työparina.

Hankintasopimuksen muodostavat pääsopimus liitteineen sekä palveluntuottajakohtainen liittymissopimus.

Tässä yhteishankinnassa tilaajina olevat kunnat ovat valtuuttaneet Tampereen kaupungin hallinnoimaan hankintamenettelyä, tekemään asiassa mukana olevien kuntien puolesta hankintapäätöksen ja allekirjoittamaan hankintasopimukset hyväksyttyjen palveluntuottajien kanssa.

Tarvittaessa lisätietoja hankintaan ja sopimusasioihin liittyen voi kysyä sopimuksessa mainituilta yhteyshenkilöiltä (pääsopimuksen liite 2, joka on toimitettu sopimukseen kuuluville palveluntuottajille).

Pääsopimus

Liite 7 Tarjouspyyntö liitteineen

Liite 8 Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa (JYSE 2014 PALVELUT/Huhtikuu 2017)