Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Palvelut työnhakijalle

Työllisyyspalveluissa saat kokonaisvaltaista ohjausta työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Sinua auttaa ja ohjaa OMA-valmentaja, jonka kanssa voit asioida henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä palvelunumeroomme 040 801 6581, niin selvitetään palvelutarpeesi.

Palvelujamme:

Kuntouttavalla työtoiminnalla parannetaan pitkään työttöminä olleiden elämänhallintaa. Työtoimintaa järjestetään yleensä kaupungin eri toimipisteissä sekä eri yhdistyksissä avustavissa työtehtävissä. Kuntouttava työtoiminta on siihen ohjatuille velvoittavaa.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) antaa pidempään työttömänä olleelle palveluita työhön kuntoutumiseen. Tilanteesi kartoitetaan kattavasti ja eri alojen ammattilaiset ovat tukenasi. Polku työelämään voi kulkea esimerkiksi työhönvalmennuksen, koulutuksen, työtoiminnan tai tuetun työn kautta. Palvelu tarjotaan yhteistyössä Kelan kanssa.

Työkykypalvelu on suunnattu asiakkaille, joilla on työkykyä haittaavia tekijöitä. Tavoitteena on kuntoutua takaisin työelämään.

Työkykypalvelun esite (pdf, 1.84 Mt)

Kansainvälisen osaamisen palvelukokonaisuudessa tuetaan kansainvälisten osaajien kiinnittymistä Tampereen kaupunkiseudulle, tuetaan työnantajia kansainvälisten osaajien hyödyntämisessä yritysten kasvussa ja polutetaan maahanmuuttajataustaisia työnhakijoita kohti avoimia työmarkkinoita.

Kansainvälisen osaamisen palvelut

Lisäksi neuvomme kaupungin sisäisissä työllistämistoimissa. Voit olla meihin yhteydessä, jos asiasi koskee velvoitetyöllistämistä, työkokeiluja tai palkkatukityöllistämistä Tampereen kaupungille.

Työllisyyspalveluiden tietokonepiste Tullintorilla
Työnhakijoiden tietokonepiste käytössä Tullintorin toimipisteessämme (3 krs.). Avoinna arkisin klo 9-15.45. Tervetuloa!