Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Yksi ovi - monta palvelua nuorille

Tampereen Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja ohjausta työllistymiseen, kouluttautumiseen ja arjen hallintaan kaikille alle 30-vuotiaille. Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa! Tampereen Ohjaamosta tavoitat saman katon alta useita palveluja ja ammattilaisia, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Ohjaamo Tampere
sähköposti [email protected]
puhelin 040 197 5144
33100 Tampere
avoinna ma - pe klo 13 - 16

Kysy mitä vain


WhatsAppilla: p. 040 197 5144 (vastaamme ma - pe klo 9 - 16)


Chatin kautta sivuillamme:

Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere Ohjaamo Tampereen sivut valtakunnallisella Ohjaamot.fi-sivustolla

Yksityisviestillä somessa:

Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere Instagramissa


Ulkoinen linkkiOhjaamo Tampere Facebookissa


Miten Ohjaamo on sinulle avuksi?

Saat apua työnhakuun. Ohjaamosta saat apua esimerkiksi oman osaamisen sanoittamiseen, työnhakuasiakirjojen tekemiseen, työhaastatteluun valmistautumiseen ja erilaisten työpaikkojen löytämiseen. Saat vinkkejä aloista, joihin voi työllistyä ilman pohjakoulutusta.

Saat tukea koulutuspolkusi suunnitteluun. Saat tietoa eri koulutusmahdollisuuksista ja ohjausta ammatinvalintaan sekä omien tavoitteidesi kirkastamiseen. Tarvittaessa saat apua myös oppilaitokseen sekä opiskeluihin tarvittavien tukien hakemiseen.

Saat apua arjen asioiden hoitamiseen. Ohjaamosta saat tukea myös moniin muihin asioihin elämääsi liittyen. Saat apua esimerkiksi raha-asioihin, asumiseen, perheeseen, ihmissuhteisiin, vapaa-aikaan, kouluun, työhön, terveyteen ja päihteisiin liittyvissä asioissa. Sinua voidaan auttaa myös erilaisten lomakkeiden täyttämisessä sekä verkkopalveluissa asioimisessa.