Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lehdet

Tampere-lehti 1/2022.
Lue uusin Tampere-lehti 2/2020

Kaupungin eri toimialueet ja yksiköt julkaisevat asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen tiedotuslehtiä. Lue ajankohtaisista asioista ja tutustu kaupungin toimintaan syvemmin!

Tampere-lehti on Tampereen kaupungin asukaslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen ja sitä voi lukea myös verkossa.
Tampere-lehti

Liikkuva Tampere on Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikön 2 - 4 kertaa vuodessa julkaisema lehti, joka kertoo ajankohtaisista liikunta-asioista tamperelaisille ja haluaa edistää liikunta- ja urheiluharrastuksen arvostusta sekä leviämistä. Lehteä voi lukea myös verkossa.
Liikkuva Tampere
Matkalla kanssasi
on Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakaslehti, joka ilmestyy 1-2 kertaa vuodessa. Lehti jaetaan kaikkiin seudun kotitalouksiin. Lehti löytyy myös verkosta.
Ulkoinen linkkiTampereen Joukkoliikenteen asiakaslehdet

Museokello-lehti kertoo kulttuuriympäristö- ja museouutisia Pirkanmaalta. Lehti on luettavissa Vapriikin verkkosivuilta.
Ulkoinen linkkiJulkaisut (Vapriikki.fi)
Vapaalla
on Tampereen kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen tiedotuslehti. Uusimman verkkoversion voi lukea Kulttuuri ja vapaa-aika -sivulta. Lehtiarkisto löytyy Ulkoinen linkkiVapriikin verkkosivuilta .
Kulttuuri ja vapaa-aika
Vesitehras-asiakaslehti
on Tampereen Vesi -liikelaitoksen asiakaslehti, jossa on tietoa ajankohtaisista vesiasioista ja meneillään olevista hankkeista. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaiseen kotitalouteen kaksi kertaa vuodessa. Lehteä voi lukea näköisversiona Tampereen Veden kotisivuilla.
Ulkoinen linkkiTampereen Veden Vesitehras-asiakaslehti