Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Lehdet

Tampere-lehti 1/2019
Lue uusin Tampere-lehti 1/2019

Kaupungin eri toimialueet ja yksiköt julkaisevat asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen tiedotuslehtiä. Lue ajankohtaisista asioista ja tutustu kaupungin toimintaan syvemmin!

Tampere-lehti on Tampereen kaupungin asukaslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen ja sitä voi lukea myös verkossa.
Tampere-lehti
Museokello
-lehti kertoo kulttuuriympäristö- ja museouutisia Pirkanmaalta. Lehti on luettavissa Vapriikin verkkosivuilta.
Ulkoinen linkkiJulkaisut (Vapriikki.fi)

Naps! on Tampereen Sähkölaitoksen asiakas- ja tiedotuslehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden voi lukea myös verkosta.
Ulkoinen linkkiNaps.-lehti
Sinisten bussien matkassa on Tampereen kaupungin joukkoliikenteen tiedotuslehti, joka ilmestyy kerran vuodessa syksyisin aikataulukauden vaihtuessa. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaistalouteen ja se löytyy myös verkosta.
Ulkoinen linkkiTampereen Joukkoliikenteen tiedotuslehdet
Tampereen Liikuntasanomat on Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen 2 - 4 kertaa vuodessa julkaisema lehti, joka kertoo ajankohtaisista liikunta-asioista tamperelaisille ja haluaa edistää liikunta- ja urheiluharrastuksen arvostusta sekä leviämistä. Lehteä voi lukea myös verkossa.
Tampereen Liikuntasanomat

Tampereen Logistiikka -lehdessä pureudutaan päivänpolttaviin aiheisiin hankintojen ja logististen ratkaisujen maailmassa. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan Tuomi Logistiikan asiakkaille sekä muille sidosryhmille. Lehden voi lukea myös Tuomi Logistiikan verkkosivuilta.
Ulkoinen linkkiTuomi Logistiikka Oy
Vapaalla
on Tampereen kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelujen tiedotuslehti. Uusimman verkkoversion voi lukea Kulttuuri ja vapaa-aika -sivulta. Lehtiarkisto löytyy Ulkoinen linkkiVapriikin verkkosivuilta .
Kulttuuri ja vapaa-aika
Vesitehras-asiakaslehti
on Tampereen Vesi -liikelaitoksen asiakaslehti, jossa on tietoa ajankohtaisista vesiasioista ja meneillään olevista hankkeista. Lehti jaetaan jokaiseen tamperelaiseen kotitalouteen kaksi kertaa vuodessa. Lehteä voi lukea näköisversiona Tampereen Veden kotisivuilla.
Ulkoinen linkkiTampereen Veden Vesitehras-asiakaslehti