Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Avustukset ja apurahat

Toiminta-avustukset ja ammattitaiteilijoiden stipendit vuodelle 2022 ovat haettavissa 3.1.-31.1.2022.

Ulkoinen linkkiLue lisää toiminta-avustushausta

Ulkoinen linkkiLue lisää stipendihausta


Avustusinfo

Avustusinfossa 12.1. kerrottiin Tampereen kaupungin avustuksista, kuten toiminta-avustuksista, tuotantotuista ja projektiavutuksista. Tilaisuuden lopuksi oli mahdollisuus kysymyksiin ja keskusteluun avustusvalmistelijoiden kanssa.

Jatkossa kaikissa Tampereen kaupungin toiminta-avustuksissa yhtenä avustuksen myöntöperusteena on ekologisen kestävyyden edistäminen. Infossa avattiin avustusten myöntöperusteita ja annettiin vinkkejä ekologisen kestävyyden edistämiseen yhteisön toiminnassa.

Avustusinfon materiaalit:

Tampereen kaupungin avustukset ovat harkinnanvaraisia julkisia avustuksia. Avustusten myöntämistä ohjaavat säädösten lisäksi kaupunkistrategian painopisteet, suuntaviivat ja linjaukset.

Alasivuilta löydät linkit kaikkiin Tampereen kaupungilta haettavissa oleviin avustuskokonaisuuksiin.

Tältä sivulta voit tulostaa Tampereen kaupungin avustustoiminnan yleiset periaatteet, jossa kaikki Tampereen kaupungilta haettavissa olevat avustukset on kuvattu.

Tampereen kaupungin avustustoiminnan yleiset periaatteet

Avustuksia haettaessa tulee aina noudattaa yleisten periaatteiden lisäksi myöntävän luottamuselimen tai yksikön antamia erillisohjeita ja täsmennyksiä.

Kaupunginhallitus on antanut osana hyvää hallintotapaa ja omistajaohjausta ohjeet Sisäinen valvonta ja hyvä johtamis- ja hallintotapa sekä Hyvä hallinto- ja johtamistapa Tampere-konsernissa (Corporate Governance). Kaupunki suosittaa, että ohjeissa esitettyjä periaatteita käytetään ja hyödynnetään myös yhteisöissä, joille kaupunki myöntää avustusta.

Avustustoimintaan liittyvät kysymykset:
Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut
sähköposti [email protected]
puhelin 040 355 8745

Haluatko saada sähköpostiisi yhdistyksille suunnatun uutiskirjeen?

Uutiskirje lähetetään 1-2 kertaa kuukaudessa ja se tarjoaa tietoa kaupungin ja yhdistysten välisestä yhteistyöstä, koulutuksista ja muista tukipalveluista. Yhteystietoja ei luovuteta muuhun käyttöön.