Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tammelan lähitori

Koronavirusaika
Tammelan lähitorin ohjaus ja neuvonta jatkuvat puhelinpalveluna ja sähköisiä yhteyksiä hyödyntäen. Harraste- ja virkistystoiminta on keskeytetty toistaiseksi. Lähitorit avautuvat 10.8.

Tammelan lähitori
sähköposti [email protected]
puhelin 050 337 9004
Tammelakeskus
avoinna ma - pe klo 9 - 15 ja la klo 9 - 14

Tammelan lähitorin toimintaa koordinoi Apukolmio Oy:

Maksutonta neuvontaa ja ohjausta

Palveluohjaajat ovat kaikenikäisten kaupunkilaisten käytettävissä ilman ajanvarausta arkisin klo 9 - 15 ja lauantaisin klo 9 - 14. Palveluohjaajat neuvovat mm. yhteiskunnan palveluissa, etuisuuksissa ja harrastusmahdollisuuksissa, voit tulla kysymään heiltä mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa. Palveluohjaajien yhteystiedot: puhelin 050 337 9004 ja sähköpostiosoite lahitori(at)apukolmio.fi

Neuvontapiste lähisuhdeväkivaltaa kohdanneille on avoinna kerran kuukaudessa. Se palvelee sekä väkivaltaa kokeneita että heitä työssään kohtaavia. Paikalla on väkivaltatyön asiantuntijoita. Saat tietoa lähisuhdeväkivallan eri muodoista sekä tarjolla olevista palveluista. Voit saapua ilman ajanvarausta. Kevään 2020 ohjelma:

  • 6.5. klo 9 - 11 Setlementti Tampereen Kiusatut-hanke

Lähitorilla on käytössä on ITE-piste, jossa voit mitata verenpaineesi.

Tapahtumia, kerhoja, vapaaehtoistoimintaa

Valokuva: Lapset tanssivat.

Tammelan lähitorilla kokoontuu viikoittain useita liikunta-, kulttuuri- ja muita harrastusryhmiä, minkä lisäksi järjestämme monenlaisia tapahtumia, juhlia ja luentoja. Katso lisää tapahtumakalenteristamme.

Järjestä tapahtuma, perusta kerho! Järjestöt, yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat tuoda tapahtumia ja toimintaa lähitorille. Ota yhteyttä palveluohjaajiin ja kerro ideasi.

Etsimme eri-ikäisiä vapaaehtoisia suunnittelemaan palveluja ja toimimaan lähitorilla. Mitkä ovat omat toiveesi vapaaehtoistyöntekijänä, kerro ajatuksesi palveluohjaajille. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistyön ratkaisu.

Palveluohjaajien yhteystiedot: puhelin 050 337 9004 ja sähköpostiosoite lahitori(at)apukolmio.fi

Vuokrattavat tilat

  • Sali: salissa on käytettävissä dataprojektori, tietokone, valkokangas ja äänentoistolaitteet
  • Jumppasali: tilaa noin 20 henkilölle
  • Ryhmähuone 1: Tilaa noin 20 henkilölle, 70" TV-näyttö ja tietokone

Tammelan lähitori: sali
Sali
Tammelan lähitorin jumppasali
Jumppasali
Tammelan lähitori: ryhmähuone 1
Ryhmähuone 1

Tilat varataan omavalvontaperiaatteella. Varaus tehdään lähitorin palveluohjaajille sähköpostilla lahitori(at)apukolmio.fi tai puhelimitse 050 337 9004.

Tilat ovat varattavissa maksutta, kun kyseessä on

  • tapahtuma tai toiminta, jossa Tammelan lähitorin toimija on mukana
  • Tammelan alueen koulujen ja päiväkotien sovittu satunnaiskäyttö
  • yleishyödyllisen yhdistyksen tai yhteisön tilaisuus
  • Tampereen kaupungin toimintayksikköjen järjestämä tilaisuus

Muut tilavaraukset (esimerkiksi suljetut ryhmät) sovimme tapauskohtaisesti.

Kahvilapalvelut

Tammelan lähitorilla toimii Cafe Tammelakeskus, joka on avoinna lähitorin aukioloaikojen mukaisesti. Tarjolla on keittolounas sekä suolaista ja makeaa tarjottavaa.

Kahvilasta saa myös tarjottavat kokouksiin ja tapahtumiin. Yhteystiedot: puhelin 040 771 3991, sähköpostiosoite cafetammelakeskus(at)gmail.com

Perheiden talo ja terveysasema

Lähitorin kanssa saman katon alla toimii sekä Tammelakeskuksen terveysasema että Perheiden talo, joka on lapsiperheiden kohtaamispaikka.

Kela palvelee etäyhteydellä

Voit hoitaa etäpalvelun kautta samoja asioita kuin Kelan toimistossa. Etäpalvelussa Kelan palveluneuvoja opastaa asiakasta kuvayhteyden välityksellä. Etäyhteyden asiakkaalle avaa valmiiksi lähitorin työntekijä. Ota mukaan henkilöllisyystodistus! Kelan etäyhteyspiste palvelee arkipäivisin kello 9 - 15.