Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Keinupuiston lähitori

Keinupuiston lähitori sijaitsee Keinupuistokeskuksessa, keskellä Pohjois-Hervannan asuinkortteleita. Asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana se tuo iloa, sisältöä ja merkitystä elämään. Samalla käynnillä voit tavata ihmisiä, osallistua ryhmiin, saada tietoa palveluista, tulla kuulluksi ja nauttia lounasta ravintolassa.

Keinupuiston lähitori
puhelin 044 777 7494
Keinupuistokeskus
33720 Tampere
avoinna ma - pe klo 9 - 15, la klo 11 - 14

Keinupuiston lähitorin toiminnasta vastaa Sointu Senioripalvelut:

Maksutonta ohjausta ja neuvontaa

Lähitorin neuvonta- ja ohjauspalvelut on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille. Sairaanhoitajan vastaanotolla voit keskustella terveyteen liittyvistä asioista. Fysioterapeutti neuvoo liikkumiseen, toimintakykyyn ja apuvälineisiin liittyvissä asioissa. Sosiaaliohjaajan kanssa voit käydä läpi arjen huolia ja saada apua vaikkapa lomakkeiden täyttämisessä.

  • Sairaanhoitaja ajanvarauksella tiistaisin klo 10 - 12 ja ilman ajanvarausta tiiistaisin klo 12.30 - 14, puh. 040 148 5868
  • Sosiaaliohjaaja ajanvarauksella keskiviikkoisin klo 10 - 12, puh. 050 436 9274
  • Fysioterapeutti ajanvarauksella torstaisin klo 10 - 12, puh. 050 436 9732
  • Samat ajat ja yhteistiedot koskevat myös seniorineuvolan palveluja.

Lähitorin ITE-pisteessä voit mm. mitata itsenäisesti verenpaineen tai käyttää tietokonetta maksutta.

Tapahtumia, kerhoja, vapaaehtoistoimintaa

Valokuva: Lapset esiintyvät Keinupuistossa.

Tehdään Keinupuiston lähitorista alueen asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka. Onko sinulla tapahtumaidea, jonka haluat toteuttaa? Entä haluaisiko yhdistyksenne järjestää tiloissamme vaikkapa lauluryhmän tai avoimen keskustelupiirin? Kysy lisää lähitorikoordinaattorilta.

Keinupuiston vapaaehtoiset toimivat Keinupuistossa avustustöissä ja aulaemäntinä ns. lähitoriluotseina. Vapaaehtoistyöstä kiinnostunut voi ilmoittautua lähitorikoordinaattorille. Hän perehdyttää taloon ja sen toimintaan.

Sosiaaliohjaaja
Katharina Hau
puhelin 050 4369 274
sähköposti [email protected]

Vuokrattavat tilat

Valokuva: Maalaus tuvasta ja rantasaunasta.

Keinupuiston tiloja saa vuokralle pääsääntöisesti seuraavina aikoina: ma - pe klo 15 - 20 ja la - su klo 9 - 18. Arkisin tiloja voidaan vuokrata kello 21 asti kokouksille tai muille tilaisuuksille, joista ei aiheudu häiriötä. Tiloja vuokrataan periaatteella yksi vuokraus/päivä.

Tilat ovat maksuttomia, kun tapahtuma tai toiminta

  • on suunnattu lähitorin asiakkaille
  • on alueella toimivan yhdistyksen tai yhteisön tilaisuus
  • Tampereen kaupungin alueellista toimintaa.

Muilta peritään korvausta, jossa minimiveloitus on kaksi tuntia.

Ravintolapalvelut

Ravintolassa on tarjolla aamiainen, lounas ja kahviopalveluja vuoden jokaisena päivänä. Aamiaisaika on klo 8 - 10 ja lounas tarjoillaan klo 11 - 13. Palvelukeskuskortin omaaville tamperelaisille eläkeläisille ateriat saa kaupungin tukemaan hintaan.

Kela palvelee etäyhteydellä

Voit hoitaa etäpalvelun kautta samoja asioita kuin Kelan toimistossa. Etäpalvelussa Kelan palveluneuvoja opastaa asiakasta tietokoneen kuvayhteyden välityksellä. Etäyhteyden asiakkaalle avaa valmiiksi lähitorin työntekijä. Ota mukaan henkilöllisyystodistus!

Kelan etäyhteyspiste on ikäihmisten käytössä arkipäivinä kello 9 - 15.