Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Alueelliset palvelut

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit esittäytyvät

Tule tutustumaan alueellisiin palveluihin ja kuulemaan oman asuinalueesi toiminnasta sekä tapahtumista Koskikeskuksen keskusaukiolle 18.10. klo 14 - 17. Lisätietoja tapahtumasta

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit tarjoavat palveluja ja tapahtumia, monipuolista neuvontaa ja ohjausta arkeen sekä paikan erilaisille ryhmille, kohtaamisille ja kokeiluille. Niihin ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Hyvinvointikeskukset ja lähitorit ovat alueensa näköisiä ja niitä kehitetään yhdessä: tavoitteena on entistä sujuvammat palvelut ja kohtaamiset arjessa, viihtyisät ja tehokkaasti käytetyt tilat, yhteisöllisyys sekä onnistuva ja oppiva henkilöstö.

Hyvinvointikeskuksissa ja lähitoreilla on käytössä tiloja tapahtumille, joita järjestävät kaupungin ohella myös yhdistykset ja alueen asukkaat.

Valokuva: Lukuhetki Lähitori Kuuselassa.

Hyvinvointikeskukset sijoittuvat pääsääntöisesti aluekeskuksiin ja kaupungin keskustan alueelle Tampereen kaupungin palvelumallin mukaisesti. Hyvinvointikeskukset tarjoavat alueittain vaihdellen hyvinvointia ja terveyttä edistäviä palveluja ja neuvontaa, kuten neuvola, terveysasema, kirjasto, hammashoitola ja nuorisotiloja. Näiden lisäksi hyvinvointikeskuksista ja lähitoreilta löytää muitakin palveluja esim. tapahtumien yhteydessä.

Hyvinvointikeskusten aluekoordinaattorit vetävät kaikille avoimia alueellisen osallistumisen foorumeita, alueverkostoja .

Katso myös


Palvelut alueittain

Etelä


Kaakko


Keskusta


Koillinen


Länsi

Lännen alueella on kaksi hyvinvointikeskusta:

Lisätietoja alueellisista palveluista:
Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoitteita ovat www.tampere.fi/alueellisetpalvelut ja www.tampere.fi/lahitorit