Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Teknisen luovuuden palkinto

Tampereen kaupunki on palkinnut teknistä luovuutta vuodesta 1981 lähtien. Palkinnolla kaupunki haluaa tuoda esiin luovuuden ja innovaatioiden tärkeyttä Tampereen elinkeinoelämälle.

Tekninen luovuus voidaan käsittää ominaisuutena, joka kattaa laajasti erilaiset tekniikan- ja teknologian alat. Kehitetty sovellus voi olla tekninen laite tai esimerkiksi immateriaalisempi tietojärjestelmä, kunhan sitä leimaa jokin omaperäinen tai luova piirre, joka tekee siitä merkittävän omalla alallaan.

Toimikunta etsii ehdokasta, joka on tamperelainen henkilö tai tamperelainen työryhmä (ei yritys). Myös itseään on mahdollista ehdottaa, eikä tämä vaikuta arviointiprosessiin. Palkitsemistoimikunta huomioi arviossaan innovaation kaupallisen menestyksen tai tulevaisuuden kaupallisen potentiaalin. Palkintoa ei ole tarkoitettu tieteellisen työn tukemiseen. Palkintosumma on 5 000 euroa ja se jaetaan Tampere Smart City Week 2022 yhteydessä.

Innovaatiota tulisi kuvata mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja yleistajuisesti, niin että sen käyttötarkoitus tulee ilmi. Hakulomakkeelle suositellaan liitettäväksi myös havainnollistavaa materiaalia kuten esimerkiksi videoita, valokuvia, esitteitä ja linkkejä.

Ehdotukset vuoden 2021 palkinnon saajaksi tulee jättää 8.11. - 5.12.2021 välisenä aikana.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi voi tehdä alla olevien linkkien kautta e-lomakkeella suomeksi tai englanniksi.

Ulkoinen linkkiEhdotus teknisen luovuuden palkinnon saajaksi

Ulkoinen linkkiProposal for Technical Creativity Award winner

Edellisvuosien palkinnot

Lisätietoja

Teknisen luovuuden palkitsemistoimikunnan sihteeri
Miia Anttila
puhelin +358404843111
sähköposti [email protected]