Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tampereen seuraparlamentti

Tampereen seuraparlamentin äänestystilaisuus 29.11.2021

Äänestystilaisuus pidetään maanantaina 29.11.2021 klo 16.30–18.30 Tampereen kaupungin virastotalon valtuustosalissa (5 krs.), Aleksis Kiven katu 14–16.

Äänestämään voi tulla itselleen sopivana aikana kyseisellä aikavälillä. Valtakirjat tarkistetaan ennen äänestystä.


Tampereen seuraparlamenttiin vuosille 2022–2023 valitaan 5 uutta varsinaista jäsentä (1 pienten seurojen, 2 keskisuurten ja 2 suurten seurojen kategoriaan) ja vuodelle 2022 valitaan uudet varajäsenet.


Määräaikaan 12.11.2021 mennessä 10 seuraa nimesi ehdokkaansa. Seurojen jäsenmäärän perusteella seurat on jaettu kolmeen eri kategoriaan ja jokaisella kategorialla on oma kiintiönsä. Keskikokoisten seurojen kategoriaan on nimetty vain kaksi ehdokasta, joten he tulevat valituksi seuraparlamentin jäseniksi ilman äänestystä ja kyseisen kategorian varajäsenyydet jäävät täyttämättä.


Lisätietoja: Anna Henttonen, p. 040 660 2057, [email protected]

Tampereen seuraparlamentti toimii kaupungin ja urheiluseurojen välisenä asiantuntijaelimenä. Seuraparlamentin kautta päätöksentekijät ja valmistelijat saavat tietoonsa seurakentän näkökulmia muun muassa urheiluseuratoiminnan tukemisesta, liikuntaolosuhteiden kehittämistarpeista, liikunnan edistämisestä ja urheilutapahtumista.

Seuraparlamentti kokoountuu 3-4 kertaa vuodessa. Seuraparlamentin kokouksiin voi kuka tahansa ehdottaa asioita käsiteltäväksi. Asiat ilmoitetaan suoraan seuraparlamentin puheenjohtajalle tai jäsenten kautta.

Seuraparlamentti aloitti työskentelynsä lokakuussa 2014. Seuraparlamenttiin eri seurat saavat asettaa ehdokkaansa, jäsenet valitaan valintakokouksessa.

Seuraparlamentissa on 10 seurojen edustajaa. Erikokoisille seuroille on määritelty oma kiintiönsä, jotta se edustaisi kattavasti tamperelaista liikunta- ja urheilukenttää. Seuraparlamentti valitsee keskuudestaan puheenjohtajan.

Seuraparlamentin kokoonpano vuonna 2021:

Valintakokouksessa 3.12.2019 valittiin erovuorossa olevien tilalle uudet jäsenet (kursiivilla). Varsinaiset jäsenet valittiin kaudelle 2020-2021 ja varajäsenet vuodelle 2020.

Vuonna 2020 valintakokousta ei järjestetty, vaan vuonna 2019 valittu seuraparlamentti jatkaa toimintaa vuoden 2021 ajan.

Seuraparlamentin kokoonpano:

Alle 250 jäsenen seurat: Olli Lindroos (Messukylän Toverit ry), Kristiina Pekkala (Tampere Saints ry), Juha Kreus (Tampereen Shotokan Karate-Do ry, 2. varajäsen) ja Mika Tuomola (Pöytätennis 75 ry, 1. varajäsen)

250–699 jäsenen seurat: Riikka Hyörinen (Tampereen Työväen Naisvoimistelijat ry), Matti Kinnarinen (Tampereen Urheilijat -38 ry), Marjo Puro (Voimistelu- ja urheiluseura Tampereen Vihuri ry), Kati Härkönen (Manse PP, 1. varajäsen) ja Tapio Lindroos (Kunto-Pirkat ry., 2. varajäsen)

Yli 700 jäsenen seurat: Allonen Juho (TaTU Tampere ry), Hannu Granroth (Salibandyclub Classic / Tampereen Tennisseura), Elisa Hakanen (Tampereen Pyrintö r.y.), Riku Koivunen (Tampereen Sisu ry), Salla Niemi (Tampereen Pallo-Veikot ry), Sari Heikkilä (Tanssiseura Hurmio ry, 1. varajäsen) ja Siina Mutikainen (Tampereen Kisatoverit ry, 2. varajäsen)

Erityisliikunnan edustajat: Pasi Holmström (Tampereen vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin Vatenk (Tampereen Seudun Invalidit ry)) ja Riitta Virenius (Tampereen vammais- ja potilasjärjestöjen yhteistyöelin Vatenk (Tampereen Seudun Selkäyhdistys ry), varajäsen).

Seuraparlamentin puheenjohtajana toimii Elisa Hakanen ja varapuheenjohtajana Hannu Granroth.

Seuraedustajien lisäksi seuraparlamenttiin kuuluvat Harri Moilanen (Tampereen urheilun edistämissäätiö), Tommi Lindroos (Hämeen Liikunta ja Urheilu ry), Anne-Mari Jussila (Sivistys- ja kulttuurilautakunnan edustaja), Pekka P. Paavola (Tampereen kaupunki, liikunta- ja nuorisoyksikkö) ja Anna Henttonen (Tampereen kaupunki, liikunta- ja nuorisoyksikkö).

Seuraparlamentin kokousaikataulu ja muistiot

Seuraparlamentin seuraava kokous: 29.11.2021


Kausi 2020-2021

Vuosi 2019

Lisätietoja
Suunnittelija
Anna Henttonen
puhelin 040 660 2057
sähköposti [email protected]


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/seuraparlamentti