Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Asukasillat

Asukasillat vuonna 2019

Alueellisen osallistumisen malliin, osana alueverkostojen toimintaa kuuluu pormestarin ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajan asukasillat. Asukasiltoja pidetään kiertävästi alueverkostojen alueilla eri puolella kaupunkia vaihdellen eri vuosina. Tänä vuonna asukasiltoja on suunnitelmissa alustavasti neljä. Keväällä kaksi ja syksyllä kaksi.

Asukasilloista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, alueverkostoissa, Osallistuva Tampere -Facebook sivulla, kaupungin ilmoitus- ja infotauluilla sekä Aamulehdessä että Tamperelaisessa.

Vuoden ensimmäinen asukasilta verkossa 30.1.

Pormestarin ja valtuuston puheenjohtajan vuoden ensimmäistä asukasiltaa kokeiltiin sähköisenä muotona keskiviikkona 30.1.2019. Asukasillalla oli noin 200 seuraajaa lähetyksen aikana ja osa osallistui esittämällä kysymyksiä viestiseinän kautta. Teemana oli kulttuuri ja vapaa-aika sekä kulttuuripääkaupunkihaku 2026. Illan tallennekooste löytyy videoita asukasilloista -sivulta.

Kevätkauden alustavasti suunniteltu toinen asukasilta järjestetään myöhemmin keväällä/kesän alussa.

Asukasiltojen ennakkokysymyksiä ja vastauksia

Syksyn asukasiltoihin lähetettiin ennakkokysymyksiä runsaasti ja kysymykset vastauksineen on koottu alla oleviin tiedoistoihin kunkin illan mukaan kootusti.