Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kehitysohjelmat

Tutustu Tampereen kärkiohjelmiin!

Hiedanranta

Hiedanranta

Tulevaisuuden Hiedanranta on kestävä ja älykäs läntisen Tampereen keskus Näsijärven rannalla, jonne suunnitellaan koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Se tarjoaa jo nyt tiloja tapahtumille, kaupunkikulttuurille ja palveluille sekä kokeilualustan kiertotalouden ja ekotehokkuuden tuotteille sekä älykkään kaupungin palveluille.

Raitiotie

Raitiotie

Tampereen raitiotie tuo uuden ajan joukkoliikenteeseen ja muuttaa tapoja käyttää liikkumisen palveluja. Ratikan kyytiin pääsee vuonna 2021.

Smart Tampere

Smart Tampere

Smart Tampere on Tampereen kaupungin strateginen kehitysohjelma vuosille 2017 - 2021. Ohjelma rakentaa kestävää ja älykästä Tampereen seutua, jossa asuminen, eläminen ja liikkuminen ovat hiilineutraalia ja jossa palvelut toimivat digitaalisesti, sujuvasti ja käyttäjälähtöisesti.

Tampere Junior

Tampere Junior

Tampere Junior -kehitysohjelman tavoitteena on kaventaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointieroja. Ohjelmassa kerätään tietoa tamperelaisten hyvinvointieroista ja saadun tiedon avulla selvitetään keskeisiä muutostarpeita ja haetaan ratkaisuja hyvinvointierojen kaventamiseen.

Viiden tähden keskusta

Viiden tähden keskusta

Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma rakentaa ja uudistaa Tampereen keskustaa palvelemaan yhä useampia asukkaita ja yrityksiä. Vastaamme kaupungin kasvuun ja edistämme kaupungin strategian päämääriä.