Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Sisäliikuntapaikkojen kuntosalit ovat avautuneet

Julkaistu 3.6.2021 15.13

Pirkanmaan alueellisen koronatyöryhmän suosituksen mukaisesti harrastustoimintaa voidaan laajentaa sisäliikuntatiloihin, kuten esim. kuntosaleihin, kunhan turvavälejä sekä hygieniasuosituksia noudatetaan huolellisesti.

Osa kuntosaleista on ainoastaan urheiluseurojen käytössä ja osassa saleista on myös muita varattuja aikoina, joten vapaita aikoja kannattaa selata Timmi-tilanvarausohjelmasta. Aikuisten joukkue- ja kontaktiurheilulajit ovat sisätiloissa edelleen tauolla.

Uimahallien kuntosalien osalta Pyynikin uimahallin yhteydessä kuntosalitoimintoja tarjoaa yksityinen kuntosaliyrittäjä Nautilus Gym Tampere, Hervannan uimahallin kuntosali avautuu uimahallin avautumisen yhteydessä perjantaina 13.8. ja Tampereen uintikeskuksen kuntosali avautuu hiukan myöhemmin salissa ilmenneiden teknisten ongelmien vuoksi.

Tesoman jäähallin kuntosali on avoinna juhannukseen asti, jonka jälkeen hallissa alkaa kesäsulku ja kuntosali on suljettu. Nääshallin, Hervannan vapaa-aikakeskuksen ja Kaukajärven vapaa-aikatalon yhteydessä olevat kuntosalit ovat avoinna, mikäli salissa ei ole muita varauksia.

Kuntosaleilla harjoitellessa pidäthän sopivaa etäisyyttä muihin ja harjoittelun jälkeen puhdista laite tiloista löytyvillä käsisuihkeilla tai pyyhkeillä.