Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Liikuntapaikat ovat suljettuja 13.5. asti

Julkaistu 7.4.2020 15.22

Poikkeusolot jatkuvat edelleen ja poikkeusolojen myötä myös kaikki liikuntapaikat ovat suljettuja hallituksen linjauksen mukaisesti 13.5. asti. Muistutamme, että sulku koskee jokaista liikuntapaikkaa, niin ulko- kuin sisäliikuntapaikkaakin, kaikkea toimintaa kentillä ja saleissa.

Retkeily ja luontoliikunta ovat hyviä vaihtoehtoja saada mielenvirkistystä ja hyvinvointia tänä poikkeuksellisena ajanjaksona. Ulkoilureiteillä ja -alueilla liikkuessa on tärkeää noudattaa viranomaisten määräyksiä ja pitää riittävä turvaetäisyys muihin kulkijoihin. Pyydämme huomioimaan terveysviranomaisten antamat ohjeet ihmisjoukkojen välttämisestä, esimerkiksi laavuilla saattaa olla kymmeniä ihmisiä lähekkäin ja tällaisia tilanteita on syytä välttää koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Määräyksistä johtuen erittäin suosituksi osoittautuneen Kintulammin alueen vuokrakämpät, laavut, käymälät ja liiterit ovat suljettuja. Myös Kaupin alueella Niihaman maja sekä Lamminpään ja Suolijärven urheilumajat ovat suljettuja.

Liikunnan ohjausryhmien kevätkausi päättyi tänä keväänä myös ennen aikojaan. Mahdollisista hyvityksistä ei ole vielä tehty päätöksiä, mutta tiedotamme asiakkaita sitten, kun asia selkiytyy.

Pysytään terveinä!