Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ensimmäiselle ja toiselle luokalle siirtyvät: haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan alkoi

Julkaistu 7.1.2022 14.26

Haku koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan ensi lukuvuodeksi 2022–2023 on alkanut Tampereella. Haku koskee tällä hetkellä esiopetuksessa olevia lapsia, jotka aloittavat koulun elokuussa 2022. Lisäksi haku koskee nykyisiä ensimmäisen luokan oppilaita, jotka siirtyvät toiselle luokalle elokuussa 2022. Paikkaa tulee hakea 23.1.2022 mennessä.

Pienet koululaiset leikkivät koulun pihalla.
 

Perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilailla on mahdollisuus hakea aamu- ja iltapäivätoimintaan, jos molemmat vanhemmat ovat töissä tai opiskelemassa.

Paikka voidaan myöntää lapselle myös erityisestä syystä. Muu erityinen syy tarkoittaa perheen tai lapsen perusteltua tarvetta, joka arvioidaan tapauskohtaisesti. Erityinen syy edellyttää, että huoltajan lisäksi lapsen tilanteen tunteva asiantuntija on esittänyt riittävän selvityksen tai tarpeen arvioinnin paikan tarpeellisuudesta.

Perhe voi valita tuntimäärän kolmesta eri vaihtoehdosta

Iltapäivätoimintaa on tarjolla koulutuntien jälkeen klo 12–17. Osassa ryhmistä on tarjolla myös aamutoimintaa klo 8–10, jos sille on riittävästi kysyntää.

Perheet voivat valita palveluntarpeen kolmesta eri vaihtoehdosta: 1–3 h/päivä, 3–4,5 h/päivä tai 4,5–6 h/päivä. Toimintamaksut määräytyvät valitun vaihtoehdon mukaan. Niissä ryhmissä, joissa on aamutoimintaa, tunnit voidaan jakaa aamun ja iltapäivän kesken niin, ettei perheen valitsema enimmäistuntimäärä ylity.

Toimintaan haetaan Wilma-järjestelmän kautta. Lisätietoja ja linkki Wilma-järjestelmään löytyvät Tampereen kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan verkkosivuilta .

Lisätietoja toiminnasta saa myös sähköpostitse osoitteesta apip.palveluohjaus(at)tampere.fi ja kouluista.


Lisätietoja

Asiakaspalvelupäällikkö
Katri Mantere
puhelin 040 849 2107
sähköposti [email protected]

Opetusjohtaja
Ville Raatikainen
puhelin 040 576 8949
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen

Kuvat Opa Latvala