Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunki palkitsee vuonna 2021 menestystä niittäneitä urheilijoitaan

Julkaistu 23.11.2021 12.13

Tampereen kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoitaan ja edellisten vuosien tapaan haluamme muistaa urheilijoita kutsumalla heidät Hämeen Urheilugaalaan, joka järjestetään 28.1.2022.

Urheilullisen vuoden 2021 parhaiten menestyneitä urheilijoita halutaan muistaa kutsumalla heidät Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, paikallisten seuratoimijoiden ja Tampereen kaupungin yhdessä järjestämään Hämeen Urheilugaalaan, joka vietetään juhlallisissa tunnelmissa Tampere-talon Sorsapuistosalissa perjantaina 28.1.2022.

Palkittaviksi urheilijoiksi katsotaan yleisen sarjan Suomen mestarit (yksilö tai joukkue), arvokisamitalistit (Pohjoismaiden mestari, Euroopan mestari tai maailmanmestari) yleisessä sarjassa tai vammaisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen tai Euroopan mestaruuskilpailujen mitalistit. Yleiseksi perusteeksi katsotaan, että urheilulaji on olympialaji tai muuten laajalti harrastettu laji. Kutsu ei koske urheilijaa tai joukkuetta, joka on jo palkittu Tampereen kaupungin muilla palkitsemistavoilla.

Palkittavaksi voi ilmoittautua 17.12.2021 mennessä Ulkoinen linkkisähköisesti lomakkeella tai sähköpostitse satu.m.lahteenmaki(at)tampere.fi. Lopullinen palkittavien urheilijoiden valinta tehdään vuodenvaihteessa ja kutsu juhlatilaisuuteen toimitetaan palkittaville urheilijoille henkilökohtaisesti vuoden 2022 alussa.

Lisätietoa Mestariurheilijat -verkkosivulla.


Lisätietoja

Liikunta- ja nuorisojohtaja
Pekka P. Paavola
puhelin 050 554 5831
sähköposti [email protected]