Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Virtuaalisella musiikkileirillä nuoret pääsevät ammattilaisten oppiin

Julkaistu 4.5.2021 10.46

Rock camp ry järjestää yhteistyössä Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden kanssa virtuaalisen Rock camp -musiikkileirin kesäkuussa. Leirillä nuoret pääsevät tutustumaan soittamisen saloihin ammattilaisten opissa.

Alle 25-vuotiaille nuorille tarkoitettu soittoleiri järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa verkossa.

– Päädyimme siihen, että näissä olosuhteissa on järkevintä, että järjestämme leirin suoraan verkossa, vaikka emme vielä tiedä, millainen tilanne koronan suhteen on kesällä, sanoo Rock Camp ry:n Satu Haveri.

Leirille osallistuvalla nuorella ei tarvitse olla ennestään osaamista soittamisesta tai omaa soitinta, vaan pelkkä innostus lajiin riittää. Nimestään huolimatta leirillä ei soiteta pelkkää rockia, vaan nuoria kannustetaan tutustumaan musiikin koko kirjoon.

– Rock on enemmänkin se asenne, joka meillä on. Rohkaisemme nuoria olemaan omia itsejään välittämättä liikaa siitä, mitä muut ajattelevat, kertoo Satu Haveri.

Leirillä ohjaajina toimivat musiikkialan ammattilaiset. Nuorille musiikin saloja on opettamassa muun muassa Antti Railio, JP Leppäluoto, Matias Lillmåns ja Children of Bodomistakin tuttu Alexander Kuoppala.

Leirille ilmoittautuminen alkaa 10.5. ja ilmoittautumislomake löytyy 10.5. lähtien osoittessa rockcampin sivuilta. Leirin hinta on 50 euroa.

Ilmoittautuminen:


Lisätietoja

Koordinaattori
Suvi Vuorinen
puhelin 040 806 2323
sähköposti [email protected]