Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupungin Trainee-ohjelmassa 13 paikkaa haettavana

Julkaistu 24.3.2021 13.11

Tampereen kaupungin Trainee-ohjelma toteutetaan 16.8.-17.12.2021. Trainee-ohjelman kautta voi suorittaa AMK-, YAMK- ja yliopistotutkintoon liittyvän harjoittelun tai saada vastavalmistuneena hyvän alun työuralle. Trainee-paikkoja tarjotaan monipuolisesti erilaisiin asiantuntijatehtäviin, ja ne ovat palkallisia.

Trainee-ohjelma tarjoaa korkeakouluopiskelijoille tai uransa alkuvaiheessa oleville osaajille kehitysmahdollisuuksia Tampereen kaupungin henkilöstön tukemana. Traineet pääsevät tutustumaan oman ammattialansa lisäksi myös kunnallishallintoon sekä laajemmin kaupunkiin työnantajana. Osana ohjelmaa järjestetään yhteistä perehdytystä sekä etä- ja lähitapaamisia joustavan hybridityömallin mukaisesti.

Jokaisella traineella on oma työpaikkaohjaaja, joka tarjoaa tukea ammatilliseen kasvuun ja osaamisen edistämiseen.

Trainee-paikkojen tehtäväkuvaukset, työsuhteiden tarkemmat kestot ja hakulomakkeet löytyvät Kuntarekrystä. Paikkoja voi etsiä hakusanoilla "trainee" ja "Tampereen kaupunki". Hakuaika kestää 11.4.2021 saakka.

Trainee-ohjelman lisäksi Tampereen kaupungin harjoittelupaikkoja voi kysyä suoraan yksiköistä tai hakea yksiköiden Kuntarekryyn ilmoittamia harjoittelupaikkoja ympäri vuoden.

Lisätietoa ja opastusta hakemuksen täyttämiseen antaa rekrytointipalvelut: hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.


Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti [email protected]