Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ehdota tamperelaista vuoden vapaaehtoista – teemana etäajan vapaaehtoistyö

Julkaistu 9.11.2020 15.16

Tampereen kaupunki kysyy kaupunkilaisilta ehdotuksia vuoden 2020 vapaaehtoiseksi. Tänä vuonna teemana on etäajan vapaaehtoistyö. Haussa on etäajan tamperelainen vapaaehtoistyön toimija, joka on koronan aikana tuottanut ja hyödyntänyt uusia vapaaehtoistyön toimintamalleja.

Palkittava on kannustava esimerkki muille ja tuo iloa, tukea ja toivoa niille, joiden kanssa hän toimii ja innostaa muitakin vapaaehtoisia osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen.

Jos tiedät kuvaukseen sopivan tamperelaisen, ehdota häntä vuoden vapaaehtoiseksi. Ehdotuksia voivat tehdä niin kaupunkilaiset, yhdistykset ja järjestöt kuin muutkin toimijat 30.11.2020 saakka verkkolomakkeella:

Lomake löytyy myös osoitteesta www.tampere.fi/palkinnot.

Tampereen kaupunki valitsee ja palkitsee vuosittain vapaaehtoistoimijan. Kuudennen kerran jaettavalla palkinnolla kaupunki haluaa nostaa esiin tamperelaisia vapaaehtoistyön ruohonjuuritason tekijöitä. Sosiaali- ja terveyslautakunta valitsee vuosittain teeman palkinnolle. Sosiaali- ja terveyslautakunta palkitsee vuoden 2020 vapaaehtoisen tammikuussa 2021 julkisessa tilaisuudessa ja tiedottaa palkinnon saajasta.


Lisätietoja

Hyvinvointikoordinaattori
Jaana Ylänen
puhelin 040 800 7874
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala