Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Järjestöt kutsutaan päihde- ja mielenterveyspalveluiden keskustelutilaisuuteen 3.11.

Julkaistu 8.10.2020 11.07

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden yhteistyön kehittämisestä käydään keskustelua tiistaina 3.11.2020 kello 13-15 otsikolla Yhdessä ihmisen tukena. Keskustelutilaisuus järjestetään kaupungin ja järjestöjen kesken Puistotornin juhlatila Konsussa osoitteessa Hämeenpuisto 28.

Toimiiko päihde- ja mielenterveyspalveluissa yhteistyö kaupungin, palveluntuottajien ja kansalaisjärjestöjen kesken asiakkaat keskiöön nostavalla tavalla? Pystytäänkö nykyisillä päihde- ja mielenterveyspalveluilla yhdessä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia 3.11. järjestettävässä keskustelutilaisuudessa.

Tilaisuuden tavoitteena on muodostaa tilannekuva päihde- ja mielenterveyspalveluista sekä syventää ymmärrystä, mitä mahdollisia haasteita ja mahdollisuuksia kaupungin ja järjestöjen välisessä yhteistyössä on.

Keskusteluun on kutsuttu laajasti päihde- ja mielenterveysjärjestöjä sekä Tampereen kaupungilta aiheeseen liittyvät asiantuntijat. Kokoontumisrajoituksista johtuen tilaisuudessa voi olla paikalla enintään 50 henkilöä, joten kustakin järjestöstä on kutsuttu enintään kaksi osallistujaa, joista toisen toivotaan olevan kokemusasiantuntija. Tilaisuuden järjestelyissä huomioidaan osallistujien turvallisuus muun muassa varmistamalla riittävät turvavälit. Mukaan voi ilmoittautua 25.10.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Tilaisuuden järjestää Tampereen Järjestöedustamo.


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin 040 355 8745
sähköposti [email protected]

Yhteisökoordinaattori
Nina Lindberg
puhelin 050 308 5639
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki