Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kaupungin terveysasemat auki koko kesän – Kämmenniemi ainoa poikkeus

Julkaistu 5.6.2020 12.38

Tampereen kaupungin terveysasemat ovat auki normaalisti myös kesällä. Ainoa poikkeus on Kämmenniemen terveysasema, joka on kiinni 29.6.–2.8.2020.

Jalan kipsausta.
 

Hatanpään, Hervannan, Kaukajärven, Lielahden, Linnainmaan, Oriveden, Tammelakeskuksen ja Tipotien terveysasemat sekä ostopalveluasemat Mehiläinen Oma Lääkärisi keskusta ja Hervanta palvelevat ma–to klo 8–16, pe ja aattopäivinä klo 8–15. Oma Lääkärisi Tesoma on auki ma–pe klo 8–16.

Terveysasemalle voi soittaa, käydä paikan päällä tai kiireettömissä asioissa lähettää sähköisen yhteydenottolomakkeen. Yhteydenottolomake ja puhelinnumerot löytyvät osoitteesta www.tampere.fi/terveysasemat . Jos epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on hengitystietulehduksen oireita, älä tule suoraan terveysasemalle, vaan soita ensin.

Vuoden jokaisena päivänä, myös juhannuksena, tamperelaisia ja orivesiläisiä palvelee terveyspalvelujen neuvonta numerossa 03 10023 ja 03 5657 0023 klo 7–22. Terveyspalvelujen neuvonnasta voi kysyä yleisluonteisia neuvoja myös chatin kautta.

Jos miettii, vaatiiko vaiva lääkärin tai muun ammattilaisen hoitoa, kannattaa täyttää Ulkoinen linkkiOmaolo -verkkopalvelussa oirearvio. Sen perusteella saa luotettavan hoitosuosituksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Omaolossa on oirearvio myös koronavirustartuntaa epäileville.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen kesäaukioloajat verkossa

Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen poikkeavat kesäaukioloajat ja -sulut on koottu verkkosivulle osoitteeseen www.tampere.fi/sotenkesa.


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Opa Latvala