Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ratinan rantapuiston hiekkakentälle uusi nurmialue

Julkaistu 3.6.2020 8.23

Ratinan rantapuiston hiekkakenttä kunnostetaan viihtyisäksi vapaa-ajan ja tapahtumien alueeksi. Kentän uudistaminen parantaa puiston tapahtumakäyttöä ja lisää keskustan virkistysalueiden määrää.

Hiekkakentän ilme uudistuu uuden siirtonurmen myötä. Vapaa-ajan toiminnan lisäksi Ratinanniemessä järjestetään useita tapahtumia, joten mahdollisimman monipuolisen käytön takaamiseksi siirtonurmen ympärille jätetään neljän metrin hiekka-alue. Nurmea kiertävä alue on sopiva vapaamuotoiseen toimintaan, vaikkapa mölkyn pelaamiseen, lisäksi se on toimiva ratkaisu alueen tapahtumia ja tapahtumarakentamista ajatellen. Myös kentän kentän eteläiseltä puolelta löytyy hiekka-alue, jossa on huomioitu paikka esiintymislavalle.

Nurmi tehdään kesäkuussa, jotta alue on valmis ja hyvässä käyttökunnossa tapahtumarajoitusten poistuessa. Kentän kunnostuksella tuetaan tapahtumatoimialaa luomalla jatkossa paremmat puitteet tapahtumien järjestämiselle niin Ratinan rantapuistossa kuin Tampereella.

Ratinan rantapuiston hiekkakentän kunnostaminen on osa Tampereen keskustan kehittämisen kokonaisuutta ja läntisen keskustan elävöittämisen nopeita toimenpiteitä, joita toteuttaa Viiden tähden keskusta -kehitysohjelma.


Lisätietoja

Rakennuttajainsinööri
Raija Tevaniemi
puhelin 050 523 2052
sähköposti [email protected]


Teksti Noora Kumpulainen