Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

PressReader-palvelua voi nyt käyttää etänä

Julkaistu 27.4.2020 10.40

PIKI-kirjastojen asiakkaat voivat nyt lukea ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä PressReader-palvelusta kotoa käsin. E-lehtipalveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla.

 

PIKI-kirjastot ovat lisänneet e-aineistojen tarjontaa kirjastojen sulun vuoksi ja hankkineet asiakkailleen etäkäyttömahdollisuuden PressReader-lehtipalveluun. Palvelun etäkäyttö on voimassa toistaiseksi.

PressReader-palvelu sisältää pääosin ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Valikoima on kattava: englanninkielisessä palvelussa on yli 7 800 lehteä 79 eri kielellä.

Asiakkaat voivat lukea lehtiä joko suoraan selaimessa osoitteessa tai erillisellä mobiilisovelluksella. PressReaderiin kirjautumiseen tarvitaan PIKI-kirjastokortin numero ja siihen liitetty nelinumeroinen tunnusluku.

PIKI-verkkokirjastossa on yksityiskohtaiset ohjeet ja opastusvideo palvelun käyttöön. Henkilökohtaista opastusta e-palveluiden käyttöön saa PIKI-verkkokirjaston chatista tai puhelimitse pääkirjasto Metson tietopalvelusta, p. 040 670 1590.


Lisätietoja

Tampereen kaupunginkirjasto
Verkkopäällikkö
Ismo Raitanen
puhelin 0400 831 796
sähköposti [email protected]


Teksti Emma Salmi