Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vammaisneuvoston esteettömyyspalkinto G Livelab Tampereelle

Julkaistu 17.12.2019 17.00

Tampereen kaupungin vammaisneuvoston vuoden 2019 esteettömyyspalkinto on myönnetty G Livelab Tampereelle. G Livelab on kesällä 2019 Frenckellin historialliseen pannuhuoneeseen avautunut klubi ja keikkapaikka.

Vaikka G Livelab on suunniteltu musiikin ehdoilla, esteettömyyttä ei ole unohdettu. Sisään konserttisaliin pääsee pyörätuolilla eikä sisäänkäynnillä ole portaita. Klubilta löytyy inva-wc sekä hissi alas vessoille. Myös konserttisalin lava on esteetön esiintyjille lavalle rakennetun luiskan ansiosta. Ainoastaan klubin parvi on pyörätuolin saavuttamattomissa. Avustajat pääsevät keikoille mukaan ilmaiseksi.

G Livelab ulkopuolelta
G Livelabin konserttisaliin pääsee helposti pyörätuolillakin.

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto myöntää vuosittain esteettömyyspalkinnon hankkeelle, joka mahdollisimman laajasti lisää yhdenvertaisesti ihmisten mahdollisuuksia osallistumiseen.

Vammaisneuvosto jakoi palkinnon kokouksessaan 17.12.2019.

Esteettömyyspalkinnon saajat ja jakajat.
Palkinnon vastaanottivat G Livelabin edustajat Suomen muusikoiden liiton puheenjohtaja Ahti Vänttinen (takana vasemmalla) ja G Livelabin tuottaja Jaani Haapasalo. Palkinnon luovuttivat vammaisneuvoston jäsenet Rita Järvinen (edessä vasemmalla), Sirpa Virtanen, Milla Ilonen ja Elsa Koskinen (takana oikealla).

Lisätietoja

Yhdenvertaisuuskoordinaattori
Eveliina Kiema-Majanen
puhelin 040 801 6188
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat G Livelab ja Eveliina Kiema-Majanen