Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Polkupyörien talvirengastempaus Härmälänrannassa 4.12.

Julkaistu 28.11.2019 11.51

Kannustaakseen ympärivuotiseen pyöräilyyn Tampereen kaupunki järjestää Härmälänrannassa pyörien talvirengastempauksen yhdessä Pyörätaikureiden kanssa keskiviikkona 4.12. 2019. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Näin varaat pyörällesi paikan renkaidenvaihtoon. Renkaat vaihdetaan maksutta 50:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle.

Banneri talvirengastapahtumasta
 

Renkaidenvaihto on pyöräilijälle maksuton ja tapahtuu kätevästi esimerkiksi työpäivän aikana. Tuo polkupyöräsi ke 4.12. klo 7 ja 9 välillä osoitteeseen Sisunaukio 1 (käynti Niilo Härmälän kadun puolelta). Pyörän voit hakea takaisin samana päivänä klo 16 ja 18 välillä. Voit tuoda omat nastarenkaat mukanasi tai ostaa uudet nastarenkaat. Tarjolla on Schwalben ja Nokian Renkaiden nastarenkaita eri kokoisina ja eri nastamäärillä. Hinnat vaihtelevat 40€-65€/kpl. Saat lisätiedot renkaista ja ohjeet oikean renkaan valintaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Talvirengaskampanja on osa Tampereen kaupungin vuoden 2019 liikkumisen ohjauksen hanketta, jolla edistetään kestäviä kulkutapoja erityisesti Kalevassa ja Härmälänrannassa.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Sanna Ovaska
puhelin 040 801 3125