Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunki palkitsee vuoden 2019 menestystä niittäneitä urheilijoitaan

Julkaistu 15.11.2019 14.37

Tampereen kaupunki palkitsee menestyneitä urheilijoitaan ja edellisten vuosien tapaan haluamme muistaa urheilijoita kutsumalla heidät Hämeen Urheilugaalaan, joka järjestetään 31.1.2020.

Urheilullisen vuoden 2019 parhaiten menestyneitä urheilijoita halutaan muistaa kutsumalla heidät Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n, paikallisten seuratoimijoiden ja Tampereen kaupungin yhdessä järjestämään Hämeen Urheilugaalaan, joka vietetään juhlallisissa tunnelmissa Sokos hotelli Tornin Paja Kongressikeskuksessa perjantaina 31.1.2020.

Palkittaviksi urheilijoiksi katsotaan yleisen sarjan Suomen mestarit (yksilö tai joukkue), arvokisamitalistit (Pohjoismaiden mestari, Euroopan mestari tai maailmanmestari) yleisessä sarjassa tai vammaisurheilun maailmanmestaruuskilpailujen tai Euroopan mestaruuskilpailujen mitalistit. Yleiseksi perusteeksi katsotaan, että urheilulaji on olympialaji tai muuten laajalti harrastettu laji. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että kutsu ei koske urheilijaa tai joukkuetta, joka on jo palkittu Tampereen kaupungin muilla palkitsemistavoilla.

Palkittavaksi voi ilmoittautua 15.12.2019 mennessä Ulkoinen linkkisähköisesti lomakkeella tai sähköpostitse [email protected] Lopullinen palkittavien urheilijoiden valinta tehdään vuodenvaihteessa ja kutsu juhlatilaisuuteen toimitetaan urheilijoille henkilökohtaisesti vuoden 2020 alussa.

Mestariurheilijat


Lisätietoja

Liikunta- ja nuorisojohtaja
Pekka P. Paavola
puhelin 050 554 5831
sähköposti [email protected]