Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Taloyhtiöille tietoa yhteiskäyttöautoista

Julkaistu 12.11.2019 9.15

Tampereen kaupunki järjestää kaikille kiinnostuneille avoimen infotilaisuuden yhteiskäyttöautoista maanantaina 18.11.2019 klo 18-19.15 Sammon keskuslukion auditoriossa (Uimalankatu 5).

Yhteiskäyttöautotilaisuuden mainos
 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti taloyhtiöiden asukkaille, vastuuhenkilöille ja isännöitsijöille. Tilaisuudessa kuullaan, mitä yhteiskäyttöautopalveluita ja toteutusmalleja on tarjolla taloyhtiöille, miten kaupunki edistää autojen yhteiskäyttöä ja millaisia kokemuksia taloyhtiöissä on yhteiskäyttöautoista.

Mukana tilaisuudessa esittelemässä palvelutarjontaansa ovat 24Rent, Hertz Car Sharing ja vertaisvuokraukseen keskittyneet Blox Car. Lisäksi kuullaan Tampereen Kalevassa sijaitsevan asunto-osakeyhtiö Koskentien kokemuksia yhteiskäyttöautosta.

Tilaisuuden taustalla ovat asukkaiden kasvava kiinnostus yhteiskäyttöautoja kohtaan ja kaupungin halu edistää yhteiskäyttöautoilua. Käyttäjäpotentiaalia yhteiskäyttöautoille on erityisesti alueilla, joissa on hyvät joukkoliikenneyhteydet ja lyhyet kävely- ja pyöräilymatkat palveluihin.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Sanna Ovaska
puhelin 040 801 3125
sähköposti [email protected]


Teksti Sanna Ovaska