Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vastaa kyselyyn ja vaikuta kotihoidon kuvapuhelujen ohjelmatarjontaan

Julkaistu 4.10.2019 11.33

Tampereen kaupungin kotihoidon asiakkaalla on mahdollisuus saada kotiinsa tablettitietokone, jonka välityksellä asiakas voi keskustella voinnistaan hoitajan kanssa. Kuvapuhelimella voi myös osallistua esimerkiksi liikunta- ja kulttuurituokioihin kotoa käsin. Millaista ohjelmaa ja aiheita ikäihmiset toivovat kuvapuhelimiin? Vaikuta ja vastaa kyselyyn verkossa osoitteessa www.tampere.fi/kotihoito 31.10.2019 mennessä.

Nainen käyttää kuvapuhelinta
 

Kuvapuhelupalvelu on osa Tampereen kaupungin kotihoidon palveluja. Kuvapuhelimessa on tarjolla erilaisia ohjelmia, muun muassa tuolijumppia, muistiryhmiä, aamun avauksia sekä runo- ja musiikkituokioita. Osa ohjelmista on videoita, joita voi katsoa milloin vain, osa taas suoria lähetyksiä, joissa on mahdollisuus keskustella ohjelman vetäjän tai muiden osallistujien kanssa.

Kyselyn tarkoituksena on selvittää, millaista sisältöä ikäihmiset toivovat kuvapuhelimiin. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa asiasta kiinnostunut.

Kyselyn toteuttaa Tänään kotona -hanke ja sen tuloksia käytetään kuvapuhelimen sisältöjen suunnitteluun. Hankkeen tavoitteena on kehittää ikäihmisille suunnattuja digitaalisia kulttuuripalveluita ja lisätä kulttuurin saavutettavuutta. Tänään kotona -hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Helsingin, Vaasan ja Tampereen kaupungin yhteishanke.


Lisätietoja

Koordinaattori
Tarja Järvinen
puhelin 050 309 4464
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Teemu Keskinen