Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tule mukaan kehittämään Tampere.fi-verkkopalvelua

Julkaistu 24.9.2019 10.47

Tampereen kaupunki kehittää Tampere.fi-verkkopalveluaan, jotta sivusto vastaisi entistä paremmin kaupunkilaisten tarpeeseen. Nettipalveluiden käyttäjien mielipiteet ja näkemykset ovat erittäin tärkeitä, joten kaupunkilaisia toivotaan mukaan sivuston kehittämiseen.

Tampere.fi-etusivu
 

Tampereen päivänä lauantaina 28.9.2019 kello 12.30-15.00 Keskustorilla Ratikkakahvilassa järjestetään ideointipaja, jossa kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa omat ideansa ja näkemyksensä siitä, minkälainen verkkopalvelu tulevina vuosina parhaiten palvelee kaupunkilaista. Kaikki palvelun kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan ideointipajaan.

- Toivomme, että ideointiin osallistuisi sivuston käyttäjiä laajasti kaikista ikäryhmistä. Osallistujilla ei tarvitse olla nettiosaamista tai syvällistä kokemusta nykyisten sivujen käytöstä, vaan tärkeintä on, että saisimme näkemyksiä siitä, minkälaiset olisivat parhaat mahdolliset verkkopalvelut kuntalaisten mielestä ja miten sujuvat verkkopalvelut voisivat helpottaa kuntalaisten arkea, sanoo Tampere.fi:n päätoimittaja, viestintäpäällikkö Aila Rajamäki Tampereen kaupungilta.

Verkkopalvelujen kehittämiseen voi vaikuttaa myös vastaamalla nettikyselyyn, joka on avoinna Tampere.fi:ssä 24.9.-6.10. Kaikkien nettikyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Finnkinon kahden elokuvalipun paketteja.

Tampereen kaupungin verkkopalveluiden käyttäjiltä saadut ideat ja ehdotukset huomioidaan osana sivuston jatkokehitystä. Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden Tamperetta ja viemään kotikuntasi verkkopalvelut 2020-luvulle.

Ennen ideointipajaa kello 10-12 Ratikkakahvilassa Tampereen kaupunki tarjoaa Tampereen 240-vuotisjuhlan kunniaksi 2019 ensimmäiselle syntymäpäiväkahvit, myös pormestari Lauri Lyly on tavattavissa.


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]