Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Ovensuiden asiakaspalautelaitteet nyt myös verkossa – Terveysasemille ja hammashoitoloille voi antaa palautetta entistä helpommin

Julkaistu 10.9.2019 13.30

Tampereen kaupungin terveysasemista ja hammashoitoloista voi nyt antaa palautetta verkossa samalla tavalla kuin toimipisteiden ovensuussa olevilla tablet-laitteilla. Verkosta löytyy myös aikuisten terveystarkastusten, diabetesvastaanoton, terveysasemien fysioterapian, hoitotarvikepalvelun ja tartuntatautien valvonnan vastaavanlaiset palautelomakkeet.

Haavanhoitoa
 

Verkossa on mahdollisuus antaa palautetta myös niille hammashoitoloille, joissa ei ole paikan päällä tablet-laitetta.

Tablet-laitteilla ja verkossa kysytään, kuinka todennäköisesti suosittelisit palvelua ystävillesi asteikolla 0 - 10. Jos vastaat suosittelukysymykseen 9 - 10, saat lisäkysymyksen "Mikä palvelussa oli hyvää?". Jos taas vastaat 8 tai vähemmän, sinulta kysytään, mitä palvelussa pitäisi kehittää.

Myös annettuun palautteeseen pääsee tutustumaan kaupungin verkkosivuilla. Jo pitkään verkossa on voinut seurata reaaliajassa toimipisteittäin esimerkiksi NPS-lukua eli sitä, miten todennäköisesti vastaajat suosittelisivat palvelua ystävilleen. Uutena verkossa on kerran vuorokaudessa päivittyvä raportti, joka näyttää kootusti yhdellä silmäyksellä esimerkiksi kaikkien terveysasemien asiakastyytyväisyyden ja sen muutokset tämän ja viime vuoden aikana kuukausittain. Tuloksia voi tarkastella myös toimipistekohtaisesti.

Asiakkailta saatu palaute on erittäin tärkeää palvelujen kehittämisessä. Siksi palautteen antaminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi ja tuomaan asiakastyytyväisyyden tulokset näkyviksi.

Palautelomakkeet ja asiakastyytyväisyysraportit löytyvät osoitteesta www.tampere.fi/sotenasiakastyytyvaisyys sekä jokaisen toimipisteen sivuilta. Oriveden terveysaseman ja fysioterapian palvelulomakkeet ovat Terveyspalvelut- sivulla.


Lisätietoja

Suunnittelupäällikkö
Timo Tuurala
puhelin 0500 628 277
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Opa Latvala