Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Sateenkaarinuorten kohtaamispaikka aukeaa maanantaina

Julkaistu 21.8.2019 17.12

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut juhlisti uuden sateenkaarinuorten kohtaamispaikka Kaarevan avajaisia jo kesäkuussa Pride-viikolla, mutta varsinainen toiminta Kaarevassa alkaa ensi maanantaina 26.8.

 

Kaarevan toimintaa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Ahjolan Setlementin Tyttöjen Tuvan ja Poikien Tuvan, Suomen Punaisen Ristin Tampereen Osaston sekä Pirkanmaan Setan kanssa.

– Alkuperäinen ajatus sateenkaarinuorten kohtaamispaikasta tuli nuorilta ja nuoriso-ohjaajiltamme. Tilaa ja sen toimintaa on suunniteltu yhdessä nuorten ja yhteistyökumppaniemme kanssa, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti.

Kun tilan toiminta alkaa maanantaina 26.8., on se avoinna siitä eteenpäin joka maanantai. Tilan ollessa avoinna paikalla on aina vähintään kaksi ohjaaja.

– Haluamme, että jokainen kokee Kaarevassa olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi. Ohjaajamme ovat paikalla pitämässä siitä huolen. Kaikki ja kaikenlaiset nuoret ovat tilaan tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat, Vehkalahti sanoo.

Kenelle?
Kohderyhmä ovat 13–19-vuotiaat, mutta tila on avoin aivan kaikille nuorille.

Mitä?
Nuoret saavat päättää, millaista toiminnasta tulee.

Missä?
Otavalankatu 12

Milloin?
26.8. alkaen avoinna aina maanantaisin klo 16–21


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]