Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Terveysasemat auki pääosin koko kesän

Julkaistu 5.6.2019 12.55

Tampereen kaupungin terveysasemista koko kesän palvelevat Hatanpää, Hervanta, Linnainmaa, Orivesi, Tammelakeskus ja Tipotie sekä ostopalveluasemat Mehiläinen Oma lääkärisi Hervanta, keskusta ja Tesoma.

Jalan kipsausta.
 

Ainoastaan Kaukajärven ja Lielahden terveysasemat ovat kiinni 15. - 28.7.2019 sekä Kämmenniemen terveysasema 1.7.–4.8.

Kesälomien aikana 1.7.–4.8. terveysasemilla hoidetaan pääosin vain kiireellistä hoitoa tarvitsevia potilaita. Reseptien uusinnat, lomamatkalla tarvittavat rokotukset ja lääkärintodistukset kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin kesäkuun puolella. Helpoiten reseptit saa uusittua Omakanta.fi-palvelun kautta.

Kesäsulkujen aikana potilaalla on mahdollisuus päästä vastaanotolle sille terveysasemalle, minne nopeimmin saa vastaanottoajan. Heinäkuun aikana vastaanottoajat varataan pääosin hoitajalle. Sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen sekä hoitaa lieviä sairauksia ja vammoja. Hän voi myös kirjoittaa lyhyitä sairauslomia ja antaa hoito-ohjeita. Lääkäri on saatavilla aina tarvittaessa hoidon tarpeen arvion niin edellyttäessä.

Vastaanottoaika varataan terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023, joka palvelee joka päivä klo 7–22. Linnainmaan ja Tipotien sekä Mehiläinen Oma lääkärisi Hervannan, keskustan ja Tesoman asiakkaat varaavat ajan kesälläkin ottamalla yhteyttä suoraan omalle terveysasemalleen. Oriveden terveyskeskuksen ajat varataan numerosta: 03 5657 5770 (ma–pe klo 8–15). Katso tarkemmat yhteydenottotavat: Terveysasemien yhteystiedot ja ajanvaraus.

Normaaleja, ei-kiireellisiä vastaanottoaikoja voi varata 11. heinäkuuta alkaen.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen kesäaukioloajat verkossa

Kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen poikkeavat kesäaukioloajat ja -sulut on koottu verkkosivulle osoitteeseen www.tampere.fi/sotenkesa.

***
Tiedotetta muokattu:
12.6.2019 lisätty tieto Oriveden terveyskeskuksen ajanvarauksesta.
28.6.2019 korjattu päivämäärä, mistä lähtien annetaan kiireettömiä vastaanottoaikoja.


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Opa Latvala