Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunki kerää tietoa syrjinnästä − vastaa kyselyyn 9.6. mennessä

Julkaistu 31.5.2019 13.58

Tampereen kaupunki kerää kyselyn avulla tietoa kaupunkilaisten kokemasta ja kaupungissa koetusta syrjinnästä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään yhdenvertaisuussuunnitelman tulevien vuosien tavoitteiden ja toimenpiteiden laadinnassa. Kyselyyn voi vasta verkossa tai paperisella lomakkeella 9.6.2019 mennessä.

Ihmisiä Keskustorilla.
 

Verkosta kysely löytyy osoitteesta www.tampere.fi/osallistuminen. Verkkokysely on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja somaliaksi:

Paperisia kyselylomakkeita saa Koilliskeskuksesta, Lielahtikeskuksesta, Tesoman hyvinvointikeskuksesta, Hervanta Triosta, palvelupiste Frenckellistä, pääkirjasto Metsosta ja maahanmuuttajainfo Mainiosta. Lomakkeet voi myös palauttaa näihin paikkoihin tai lähettää postitse osoitteeseen: Tampereen kaupunki, terveyden- ja hyvinvoinnin edistämisen tiimi/Karojärvi PL 487, 33101 Tampere. Paperisia kyselylomakkeita on suomen, ruotsin, englannin, venäjän ja somalian lisäksi myös arabiaksi.

Kokemus syrjityksi tulemisesta on todellinen ja ihmisen hyvinvoinnin kannalta merkittävä. Huono tai epätasa-arvoiselta tuntuva kohtelu ei kuitenkaan aina ole syrjintää. Syrjintää on, jos henkilöä samassa tilanteessa kohdellaan huonommin kuin toisia vain jonkin henkilökohtaisen ominaisuutensa vuoksi. Syrjintäkokemuksia aiheuttaviin tilanteisiin puuttumalla ja niitä ennakoimalla voidaan lisätä ihmisten yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia.


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Hanna Karojärvi
puhelin 040 801 6188
sähköposti [email protected]

Hallinnon harjoittelija
Samuel Bashmakov
sähköposti [email protected]


Kuvat Laura Vanzo