Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Osallistu tutkimukseen jossa selvitetään tamperelaisten arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia

Julkaistu 16.5.2019 15.36

Tamperelaisten hyvinvointikokemuksia kartoitetaan tutkimuksessa, jossa selvitetään asukkaiden tyytyväisyyden, arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia niin työssä kuin muussakin elämässä. Missä tilanteissa arvokkuuden ja merkityksellisyyden kokemuksia on koettu tai missä niitä on loukattu tai ohitettu.

Tutkimuksen toteuttaa Itä-Suomen yliopisto. Yliopisto tekee tamperelaisten merkityksellisyyden kokemuksesta tutkimusartikkelin ja tuottaa siitä syksyn aikana aineistoa myös Tampereen kaupungin käyttöön. Alustavia tuloksia on saatavilla heti kun vastausaika on päättynyt.

– Tampereesta halutaan tehdä paikka, jossa asukkaiden kokemukset jokapäiväisestä elämästä ovat myönteisiä. Jotta pystymme etenemään tätä päämäärää kohti, haluamme kuulla millaiseksi elämä Tampereella koetaan. On tärkeää, että saamme tällaista tutkimustietoa avuksi kaupungin kehittämistyöhön, sanoo projektipäällikkö Sanni Pöntinen Tampere 2020-projektista.

Tutkimukseen voi osallistua linkin kautta. Kyselyyn vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Vastausaikaa on elokuun loppuun. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja raportoidaan niin, ettei yksittäinen vastaaja ole niistä tunnistettavissa.


Lisätietoja

Tampere 2020 -projekti
Kehittämispäällikkö
Sanni Pöntinen
sähköposti [email protected]

Itä-Suomen yliopisto
Apulaisprofessori
Arto O. Salonen
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell