Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen hyvinvointipalveluilla tapahtumarikas vuosi 2018

Julkaistu 21.1.2019 15.02

Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelut toteuttivat vuoden 2018 aikana monia uusia avauksia ja kokeiluja. Vuoden aikana tehtiin monin tavoin vaikuttavaa työtä niin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa, varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa kuin sosiaali- ja terveyspalveluissakin.

Tehdystä työstä saavutettiin sekä valtakunnallista että kansainvälistä tunnustusta, muun muassa Vapriikki sai kunniamaininnan Euroopan vuoden museo -kilpailussa, Suomen pelimuseo merkittävän kansainvälisen palkinnon ja lasten, nuorten ja perheiden terveyspalvelut palkittiin Jakkara-palkinnolla.

Tesoman hyvinvointikeskus avautui keväällä 2018 ja sai heti alueen asukkaat sankoin joukoin liikkeelle. Keskus tarjoaa monipuolisia palveluja yhteisökahvilasta neuvolaan ja kirjastosta terveysasemaan. Palveluja tuottaa nyt Suomen ensimmäinen hyvinvointiallianssi. Tesomalle valmistui myös päiväkodin ja koulun uusi rakennus; toiminta uusissa tiloissa alkoi maaliskuun alussa. Kulttuuritalo Laikku avattiin huhtikuussa vanhaan kirjastotaloon uusituissa tiloissa. Ratinassa kilpailtiin heinäkuussa nuorten yleisurheilun MM-kisat, jonne saapui noin 1700 urheilijaa 170 eri maasta. Elokuun alussa vietettiin avajaisia Tampereen uintikeskuksen yhteyteen rakennetussa uudessa maauimalassa.

Katso video Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluiden saavutuksista vuoden 2018 aikana.


Teksti Aila Rajamäki