Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous maanantaina 26.11.

Julkaistu 26.11.2018 10.46

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 26.11. kello 17.00 alkaen. Asialistalla on valtuustoaloitteisiin saatuja vastauksia sekä Rissonkadun asemakaava Tampereen ja Kangasalan rajalla. Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorana videolähetyksenä osoitteessa www.tampere.fi/suoralahetys sekä kokousten jälkeen julkaistavilta videotallenteilta.

Kaupunginvaltuusto kokouksessa
 

Valtuusto kokoontuu keskusvirastotalossa valtuustosalissa, Aleksis Kiven katu 14-16 A. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa noin klo 16.45.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twitter-tilillä Ulkoinen linkkiTamperelive . Keskusteluun voi osallistua kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto sekä verkkolähetyksen yhteydessä olevalla verkkolomakkeella tai tekstiviesteillä.


Teksti Anna-Maria Maunu

Kuvat Veli-Matti Lahdenniemi