Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Festivaalien ja suurten yleisötapahtumien toiminta-avustukset vuodelle 2019 haettavissa

Julkaistu 1.11.2018 13.22

Tampereen kaupungin vuoden 2019 toiminta-avustukset vakiintuneen ja toistuvasti järjestettävän festivaalin tai merkittävän toistuvan kulttuuritapahtuman tuottamiseen ovat haettavissa 30.11.2018 saakka. Sivistys- ja kulttuurilautakunta myöntää toiminta-avustukset hakemusten perusteella.

Festivaali tai tapahtuma katsotaan vakiintuneeksi, kun se on toiminut vähintään kolme vuotta ja tapahtuman järjestäjällä on potentiaalia ja kykyä kehittää sitä edelleen. Festivaaliksi katsotaan kulttuuritapahtumat, jotka ovat kestoltaan 2–10 päivää ja sisältävät merkittävissä määrin esitystoimintaa. Kokonaisuudesta voidaan avustaa myös yksipäiväisiä tapahtumia, mikäli niiden merkittävyys taiteenalansa kentässä on erityisen suuri. Avustus on tarkoitettu festivaaleille ja tapahtumille, jotka aktivoivat ihmisiä osallistumaan, ovat ammattimaisesti toteutettuja ja merkittäviä kansainvälisesti, valtakunnallisesti tai alueellisesti katsottuna.

Toiminta-avustus voidaan myöntää yhdistyksille tai yhteisöille, jotka ovat toimineet vähintään yhden kalenterivuoden ennen avustuksen hakua ja jotka ovat rekisteröityjä tai todistettavasti jättäneet rekisteröintihakemuksensa. Toiminnan kulut tulee voida todentaa yhdistysten kirjanpidosta.

Toiminta-avustusta haetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti eArvo-avustusjärjestelmän kautta. Tämän takia hakijoiden toivotaan täyttävän hakemuksensa hakuklinikoilla Sampolan Tietotorilla (Sammonkatu 2):

  • torstaina 8.11. klo 13-15
  • torstaina 15.11. klo 13-15
  • keskiviikkona 21.11. klo 18-20
  • torstaina 29.11. klo 13-15

Hakuklinikalle mukaan tarvitaan hakemukseen liitettävät liitteet (muistitikulla, tietokoneella tai paperisena).

Lisätietoja toiminta-avustuksesta, linkki sähköiseen avustusjärjestelmään ja ohjeet hakemiseen löytyvät kaupungin verkkosivuilta:


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin +358403558745
sähköposti [email protected]