Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Lapsille ja nuorille jaossa 30 000 euroa toimintarahaa

Julkaistu 24.10.2018 18.14

Tampereen kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikkö sekä kasvatus- ja opetuspalvelut jakavat yhteensä 30 000 euroa lasten ja nuorten omaehtoiseen toimintaan. Toiminnalla halutaan tukea lasten ja nuorten itse ideoimaa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa.

 

30 000 eurosta 15 000 euroa suunnataan 5–16-vuotiaiden koulu- tai päiväkotipäivän aikana tapahtuvaan yhteisöllisyyttä tukevaan toimintaan, 10 000 euroa kohdennetaan lasten ja nuorten vapaa-aikana tapahtuvaan toimintaan sekä 5 000 euroa jaetaan lasten ja nuorten liikkumista edistävään toimintaan sekä koulupäivän aikana että vapaa-ajalla. Toiminnan tai tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa tulee olla lasten ja nuorten itse mukana.

Lapsista ja nuorista koostuva raati valitsee hakemusten perusteella jatkoon menijät Masseista mahiksia -päivään. Päivän takana on ajatus osallistuvasta budjetoinnista, jossa lapset ja nuoret otetaan mukaan taloutta koskevaan keskusteluun, suunnitteluun ja päätöksentekoon.

– Yhdistimme viime vuonna voimamme kasvatus- ja opetuspalveluiden kanssa ja saimme kasaan upean summan, jonka avulla pystyimme tukemaan lasten ja nuorten omaehtoista toimintaa entistä monipuolisemmin. On hienoa, että pystymme jatkamaan Masseista mahiksia -toimintarahan jakamista tänäkin vuonna. Masseista mahiksia -lasten ja nuorten toimintarahaa voi nyt hakea vapaa-aikana sekä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen aikana tapahtuviin toimintoihin, kertoo nuorisopalveluiden omaehtoisen toiminnan johtava koordinaattori Päivi Laukamo.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368
sähköposti [email protected]