Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampere etsii ratkaisuja energiaviisaiden palvelukiinteistöjen kehittämiseen

Julkaistu 22.10.2018 15.58

Tampereen kaupunki kutsuu yrityksiä markkinakartoitustilaisuuteen 7.11. esittelemään ratkaisuja, joiden avulla voidaan kerätä ja hyödyntää kiinteistöjen energia-, käyttäjä- ja olosuhdedataa. Ratkaisuja pilotoidaan kaupungin toimisto-, koulu- ja vapaa-ajan kiinteistössä vuonna 2019.

Markkinakartoitustilaisuus on osa 6Aika Energiaviisaat kaupungit – hanketta. Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla hankkeessa mukana olevien kaupunkien tavoitteista, pilottikohteiden perustiedot sekä pilottien toteutustavoista. Tilaisuudessa on mahdollista myös keskustella yleisesti ja kahdenvälisesti kaupungin edustajien kanssa.

Energiaviisaat kaupungit –hankkeessa mukana olevien kaupunkien tavoitteena on löytää ratkaisuja, joilla voidaan optimoida energian käyttöä, tehostaa tilojen käyttöastetta, parantaa sisäilmaolosuhteita ja lisätä reaaliaikaista kiinteistötietoa, jota käyttäjät ja muut toimijat voivat hyödyntää. Piloteissa testataan paitsi tiedon keruun uusia teknisiä, IoT:hen perustuvia ratkaisuja, myös alustaratkaisuja, integroitavuutta nykyisiin järjestelmiin ja datan analysoinnin ja jalostamisen ratkaisuja.

Tilaisuuteen ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta 31.10.mennessä.


Lisätietoja

Suunnittelija
Olli Karhumaa
puhelin 050 464 7215
sähköposti [email protected]