Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous maanantaina 22.10.

Julkaistu 19.10.2018 12.41

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 22.10. klo 17.00 alkaen. Esityslistalla ovat mm. kaupungin talouden ja toiminnan katsaus, Tampereen Infra Oy:n perustaminen ja kaupunginhallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessaan vuodelta 2017 esittämiin huomioihin.

Kokouspaikka on valtuuston istuntosali keskusvirastotalossa, Aleksis Kiven katu 14-16 A. Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä sekä kokouksen jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Käsittelyssä olevista aiheista voi keskustella kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto. Keskusteluun voi osallistua myös verkkolähetyksen yhteydessä olevalla verkkolomakkeella tai tekstiviesteillä.

Suora lähetys valtuustosta


Lisätietoja

Viestintäjohtaja
Anna-Maria Maunu
puhelin 0400 734 058
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Maria Maunu