Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kela palvelee etänä Tampereella kolmella lähitorilla, maahanmuuttajainfossa ja Ohjaamossa

Julkaistu 18.10.2018 13.00

Tampereella Keinupuiston, Kuuselan ja Peurankallion lähitorilla, nuorten talo Ohjaamossa sekä uutena myös maahanmuuttajainfo Mainiossa voi asioida etäyhteyden avulla Kelan kanssa. Etäpalvelun kautta voi hoitaa samoja asioita kuin Kelan toimistossa, esimerkiksi hakea etuuksia suullisesti. Etäpalvelussa Kelan palveluneuvoja opastaa asiakasta kuvayhteyden välityksellä.

Lähitorin, maahanmuuttajainfon tai Ohjaamon työntekijä auttaa yhteyden avaamisessa ja sulkemisessa. Maahanmuuttajainfossa työntekijä toimii myös tarvittaessa kieliavustajana etäpalvelun aikana. Kaikissa lähipalvelupisteissä sen oma henkilökunta myös opastaa Kela-asioissa yleisellä tasolla sekä avusta verkkoasioinnissa ja ajanvarauksen tekemisessä Kelan puhelinpalveluun.

Etäpalvelua varten asiakas tarvitsee henkilöllisyystodistuksen. Aikaa ei tarvitse varata, mutta omaa vuoroa saattaa joutua hetkisen odottamaan.

Keinupuiston (Orivedenkatu 28), Kuuselan (Nuolialantie 46) ja Peurankallion (Peurankallionkatu 10) lähitorilla Kelan etäyhteyspiste on käytössä arkisin kello 9–15. Keinupuistossa etäyhteyspiste palvelee erityisesti lapsiperheitä perjantaisin klo 9–12. Silloin paikalla on työntekijä Tampereen kaupungin perhepalveluista.

Mainiossa (Keskustori 4, 3. krs) Kelan etäpalvelu on käytössä tiistaista perjantaihin klo 10–15. Tarkempi kielittäinen neuvonta-aikataulu löytyy verkosta osoitteesta www.tampere.fi/mainio.

Ohjaamossa (Hammareninkatu 5 B, 2. krs) etäpalvelu on käytettävissä alle 30-vuotiaille nuorille maanantaista torstaihin klo 13–15.


Lisätietoja

Maahanmuuttajainfo Mainio
Projektipäällikkö
Takura Matswetu
puhelin 040 801 6642
sähköposti [email protected]

Lähitorit
Aluekoordinaattori (keskusta ja länsi)
Johanna Sola
puhelin 040 778 9599
sähköposti [email protected]

Kela
Ryhmäpäällikkö
Susanne Heikkonen
puhelin 050 5516 867
sähköposti [email protected]

Erikoissuunnittelija
Asko Riihioja
puhelin 040 7289 610
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala