Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vuoden 2019 Lasten Pirkkaset- kulttuurikuukauden tapahtumahaku avautuu

Julkaistu 17.10.2018 12.00

Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Vuoden 2019 teema #munjuuret kannustaa sekä lapsia että aikuisia tutustumaan omiin sekä muiden tapoihin, kulttuuriin ja kansanperinteeseen. Perinteitä voidaan sulauttaa osaksi modernia maailmaa. Millainen olisi esimerkiksi nykykoululaisen suunnittelema kansallispuku?

 

Kutsumme nyt kaikki Pirkanmaan kunnat sekä muut lastenkulttuurin tekijät osallistumaan lastenkulttuurikuukauden ohjelmaan. Kaikki taiteen ja kulttuurin lajit ovat tervetulleita.

Oman tapahtuman voi ilmoittaa osaksi Lasten Pirkkasia 18.11.2018 mennessä. Mukaan mahtuvat niin isot kuin pienetkin 0-12-vuotiaille lapsille sekä heidän perheilleen suunnatut tapahtumat, kuten erilaiset esitykset, perhepäivät, työpajat kurssit tai näyttelyt.

Määräpäivään mennessä ilmoitetuista tapahtumista koostetaan esite, jota kunnat & toimijat voivat tilata itselleen. Esitteen hinta riippuu painosmäärästä. 18.11. jälkeen ilmoitetut tapahtumat pääsevät osaksi verkkomainontaa.

Kutsua saa jakaa!
Osallistuminen kuukauden ohjelmaan on maksutonta!

Tapahtumien ilmoittaminen:

Ilmoita tapahtumasi osaksi Lasten Pirkkasia 18.11. mennessä!


Lisätietoja

Johtava koordinaattori (toimensijainen)
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]


Teksti Niina Niiniluoto