Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Näytkö sinä liikenteessä?

Julkaistu 5.10.2018 9.16

Tiistaina 9.10.2018 klo 7.00 käynnistyy liikenneturvallisuutta edistävä Huomaa mut liikenteessä! -tempaus Tampereella Hämeenkadulla ja sen ympäristössä. Tempauksen tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio liikenneturvallisuuteen muutosten myllerryksessä olevassa keskustassamme ja herättää keskustelua liikenneturvallisuudesta. Päivän aikana jaossa 10.000 heijastinta – tule siis hakemaan omasi!

kuva: heijastin - huomaa mut liikenteessä
 

Heijastimien jako ajoittuu aamu- ja iltapäivän ruuhkaan sekä lounasaikaan, jolloin keskustan alueella on eniten liikennettä. Heijastimia jaetaan Hämeenkadulla eri pisteissä kuten Rautatieasemalla, Tuomiokirkonkadulla, Koskipuistossa, Keskustorilla sekä Nyssen busseissa.

Lapsille ja lapsenmielisille osana tempausta Kulttuuritalo Laikun Musiikkisalissa esiintyvät myös TV:stä tutut Maltti ja Valtti! Esiintyminen Kulttuuritalo Laikussa klo 15.30. Tämän lisäksi Liikenneturva esittää tietoiskuja liikenneturvallisuudesta. Laikunlavan läheisyydessä voi myös ihmetellä poliisi– ja paloautoa klo 16.00 (Hälytysvaraus).

Tapahtuman järjestävät Tammerkosken Nuorkauppakamari ja Tampereen kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Huomaa mut liikenteessä! -tekijät: Tammerkosken Nuorkauppakamari, Tampereen kaupunki, Nysse, Sitowise, Turva, Liuttu Logistiikka, Kultajousi, Liikenneturva, Ely-keskus, Liikennelabra, Tampere Tunnetuksi ry, Tredu.

Lisätiedot:

Sitowise/
Projektipäällikkö Laura Riihentupa, 050 313 9077, [email protected]

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry/
Puheenjohtaja Juha Herrainsilta, 050 422 6397, [email protected]


Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Keskustahanke/
Hankekehityspäällikkö
Minna Seppänen
puhelin +358 40 150 9857


Teksti Anna-Leea Hyry