Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vuokrattavien ja myytävien omakotitonttien haku alkaa 1. lokakuuta

Julkaistu 28.9.2018 9.55

Tampereen kaupungin omakotitonttien haku alkaa 1. lokakuuta 2018. Tontit arvotaan hakijoiden kesken. Hakukriteereissä ei enää käytetä pisteytystä eikä pisterajoja. Ainoa edellytys on, etteivät hakija tai hakijat ole saaneet Tampereen kaupungilta tonttia 10 vuoteen eli vuonna 2008 tai sen jälkeen.

Omakotitonttien hakuaika on 1.10.–26.10.2018.

Haettavana on vuokratonttien lisäksi myös kiinteällä hinnalla ja tarjousten perusteella myytäviä tontteja. Kaikkiaan tontteja on tarjolla 59 kappaletta. Suurin osa omakotitonteista sijaitsee Vuoreksessa Isokuusi III -alueella. Lisäksi tarjolla on tontteja muualta Vuoreksesta ja Kaukajärveltä sekä yksittäisiä tontteja Takahuhdista ja Vehmaisista.

Vuokrattavia ja kiinteällä hinnalla myytäviä tontteja haetaan sähköisesti ja niiden arvonnassa käytetään arvontaohjelmaa. Hakemusta pystyy muokkaamaan tai sen pystyy perumaan hakuaikana.

Tarjousten perustella myytävistä tonteista tulee jättää tarjous paperisella ostotarjouslomakkeella.

Omakotitonttien vuokrasopimusten sähköistä allekirjoitusta valmistellaan parhaillaan. Tavoitteena on, että vuoden 2019 alusta sekä kaupunki että vuokralaiset allekirjoittavat vuokrasopimuksen sähköisesti Maanmittauslaitoksen kiinteistötietojärjestelmässä.

Tarkemmat hakuohjeet ja tiedot tonteista: Omakotitontin hakeminen

Lisätietoja:

Kiinteistötoimi, maanvuokrat
sähköposti [email protected]

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 040 800 4079

Toimistosihteeri
Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777

Syksyn omakotitonttihaussa eniten tontteja on tarjolla Vuoreksen keskustan pohjoispuolella, lähellä Särkijärveä sijaitsevalla Isokuusi III alueella.
Syksyn omakotitonttihaussa eniten tontteja on tarjolla Vuoreksen keskustan pohjoispuolella, lähellä Särkijärveä sijaitsevalla Isokuusi III alueella.