Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tapahtumanjärjestäjät voivat hakea Lielahden kartanon tiloja

Julkaistu 28.9.2018 9.50

Hiedanrannan alueella sijaitsevan Lielahden kartanon tiloja on mahdollisuus saada käyttöön maksutta kaikille avoimiin ja ilmaisiin kulttuuritapahtumiin ja esityksiin. Tällä hetkellä tiloja ja aluetta voi hakea tapahtumakäyttöön kuluvalle vuodelle 2018.

Tilojen lisäksi kartanolta saa käyttöön äänentoiston ja videotykin. Varattavia tiloja ovat kartanon ala-aula sekä kokoushuoneet Wilhelm ja Marie. Lisäksi kartanon puisto tarjoaa upeat puitteet kartanomiljöössä ulkotapahtumille.

Lielahden kartanon tilat sopivat muun muassa pienimuotoisien konserttien, esitysten, luentojen, kokouksien sekä työpajojen järjestämiseen. Kartanon osoite on Tehdaskartanonkatu 38.

Tapahtumajärjestäjät vastaavat itse oman tilaisuutensa turvallisuudesta, siisteydestä ja tarvittavista viranomaisilmoituksista. Lielahden kartano on avoinna Sopimusvuori ry:n ylläpitämän Kartano-kartanokahvila Mielihyvin aukioloaikoina ma-pe klo 10–17 ja la-su klo 11–17. Tapahtumia ja tilaisuuksia on mahdollista järjestää myös näiden aukioloaikoine ulkopuolella erikseen sovittaessa.

Tampereen kaupungin lisäksi Lielahden kartanolla on useita muita toimijoita. Kartanolla toimii Sopimusvuori ry, Kuntoutuspolku ry, Tampereen kameraseura ry ja Tampereen uusi yliopisto. Tilaisuuksiin on mahdollista tilata myös kokoustarjoilut kartanossa toimivasta Mielihyvin -kahvilasta.

Tapahtumat ja tilaisuudet ovat osa Väliaikaista Hiedanrantaa. Väliaikainen Hiedanranta on kaupunkilaisten ja yritysten paikka kehittää elävää, monimuotoista ja kestävää kaupunkikulttuuria. Kaupunki vuokraa Hiedanrannan vanhan teollisuusalueen tiloja ja mahdollistaa tapahtumia, taidetta sekä aktiivista toimintaa alueella.

Tampereen kaupungin Hiedanrannan kehitysohjelma tukee kaikille avoimia tapahtumia tarjoamalla tapahtumien käyttöön tilat maksutta ja osallistumalla tapauskohtaisesti tuotantoon liittyviin kuluihin. Kulttuuriprojektien ja tapahtumien mahdollistamisen tavoitteita ovat alueen elävöittäminen, viihtyvyyden lisääminen alueella sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäminen Hiedanrannassa.

Hiedanrannasta suunnitellaan kaupunginosaa, jossa on koteja 25 000 asukkaalle ja työpaikkoja 10 000 tekijälle. Yhdessä Lielahden kanssa se muodostaa läntisen Tampereen vetovoimaisen keskuksen. Tuleva rantakaupunginosa on sujuvan raitiotiematkan ja hyvien yhteyksien päässä keskustasta.

Tapahtumaehdotuksen Lielahden kartanoon voi jättää sähköisellä lomakkeella:


Lisätietoja

Ekokumppanit Oy Projektipäällikkö
Sini Jussila
puhelin 040 1253 703
sähköposti [email protected]

Hiedanrannan kehitysohjelma
Hankekehitysjohtaja
Reijo Väliharju
puhelin 050 388 0901


Teksti Sini Jussila / Anna-Leea Hyry