Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Sähköinen Helmi-viestintä käyttöön koko varhaiskasvatuksessa

Julkaistu 19.9.2018 13.19

Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelujen viestintäkanavat yhdistyvät syksyn 2018 aikana, kun perusopetuksesta ja esiopetuksesta tuttu Helmi-järjestelmä otetaan käyttöön myös varhaiskasvatuksessa. Uudistuksen myötä päiväkodin henkilöstön ja lasten huoltajien välinen sähköinen viestintä keskitetään Helmi-järjestelmään.

Helmi-järjestelmän kautta laaditaan jatkossa myös lapsen varhaiskasvatussuunnitelma, joka näkyy huoltajilla sähköisesti. Varhaiskasvatussuunnitelmaan liittyvään vasu-keskusteluun voidaan varata aika sähköisesti Helmin kautta. Aiemmin Helmessä on otettu käyttöön esiopetuksen suunnitelmia.

Huoltajat saavat henkilökohtaiset tunnukset Helmi-järjestelmään lapsen päiväkodista syyskuun 2018 aikana. Tavoitteena on, että Helmi-järjestelmä on ensisijainen sähköisen viestinnän väline kaikissa Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen yksiköissä viimeistään 2019 vuoden alusta.

Huoltajat, jotka käyttävät Helmeä esiopetuksen tai perusopetuksen puolella, näkevät jatkossa kaikkien lastensa tiedot saman tunnuksen kautta. Yhteydenpito varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen henkilökunnan kanssa helpottuu, kun viestinnässä käytetään samaa kanavaa.


Lisätietoja

Asiakaspalvelupäällikkö
Katri Mantere
puhelin 040 849 2107
sähköposti [email protected]

Smart Tampere Digiohjelma
Projektipäällikkö
Heli Ketola
puhelin 040 749 2072
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen