Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Antaverkan ensi vuoden varauskalenteri aukeaa keskiviikkoaamuna 19.9.

Julkaistu 18.9.2018 12.46

Tampereen kaupungin Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksen ensi vuoden varausten vastaanottaminen alkaa keskiviikkona 19.9. kello 8.30. Puhelinvarauksen numero on 040 717 7860.

Varaajan tulee ilmoittaa varausta tekevän yhdistyksen, seuran tai tahon nimi sekä varaajan yhteystiedot. Puhelinvarauksen jälkeen varaajan on täytettävä varauslomake kaupungin verkkosivuilla.

Leiri- ja kurssikeskus on mahdollista varata yksittäisiksi päiviksi tai viikonlopuiksi. Antaverkka sijaitsee Näsijärven rannalla noin 20 kilometriä Tampereen keskustasta. Keskuksen päärakennuksesta löytyy majoitustilaa 48 hengelle. Lisärakennukseen, Punaiseen mökkiin, sopii majoittumaan 11 henkeä.

Metsän ja luonnon ympäröimän Antaverkan pihapiiristä löytyy erilaisille pihapeleille sopiva kenttä, tunnelmallinen grillikota ja kiipeilyseinä. Näsijärven lahdenpoukamassa ja leirikeskuksen pihapiirissä on puulämmitteinen 20 hengen rantasauna, jonka pesuvedet lämmitetään perinteiseen tapaan padassa.

Antaverkkaan pääsee parhaiten henkilöautolla tai pikkubussilla. Tarjolla on myös Tampereen linja-autoasemalta lähtevä Länsilinjojen bussivuoro 85 Kuruun. Bussi pysähtyy Kuruntien pysäkillä, josta on noin kolmen kilometrin matka Antaverkan risteykseen.

Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä ja uusi kalenterivuosi aukeaa uusille varauksille aina edeltävänä syksynä. Kaupungin nuorisopalvelut hoitaa varauskalenteria. Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta voi tarkastella jo tehtyjä varauksia, mutta uusia varauksia voi tehdä vain puhelimitse keskiviikkoaamusta alkaen.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368
sähköposti [email protected]


Teksti Nette Tuominen