Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Anna palautetta kävelyn ja pyöräilyn olosuhteista

Julkaistu 11.9.2018 10.10

Liikkujilta kysytään näkemyksiä kuntansa kävely- ja pyöräilymahdollisuuksista ja niiden kehittymisestä. Kyselyyn voivat vastata Tampereen, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven asukkaat.

 

Kyselyssä voi vastata sekä kävelyä että pyöräilyä koskeviin kysymyksiin tai ainoastaan toiseen näistä. Kävelyn kyselyssä selvitetään myös liikuntarajoitteisten kokemuksia liikkumisesta kesällä ja talvella. Ajankohtainen teema on tänä vuonna pyörämatkailu.

Tamperelaiset voivat antaa vuosittaisessa kyselyssä palautetta oman asuinalueensa olosuhteista jo seitsemättä kertaa. Kehyskuntien asukkailta palautetta kerätään nyt toista kertaa, ja kysely toistetaan joka toinen syksy.

Kyselyn tuloksia käytetään kävelyn ja pyöräilyn kehittämisessä. Tampereella ja koko kaupunkiseudulla on tavoitteena lisätä kävelyn, pyöräilyn ja joukkoliikenteen osuutta. Asukastyytyväisyys kävelyn ja pyöräilyn olosuhteisiin on yksi Tampereen kaupunkistrategian vuosittain seurattavista mittareista.

Kyselyyn voi vastata 1.10. asti. osoitteessa www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pyoraily-ja-jalankulku . Linkki kyselyyn on myös kehyskuntien nettisivuilla.


Lisätietoja

Liikenneinsinööri
Katja Seimelä
puhelin 040 149 3684
sähköposti [email protected]


Teksti Katja Seimelä

Kuvat Tarja Nikupaavo-Oksanen