Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Keskustan alueverkostossa keskustellaan Kauppi-Niihamasta

Julkaistu 7.9.2018 9.35

Keskustan alueverkoston 11.9. tilaisuudessa keskustellaan ja kuullaan juuri käynnistyneestä Kauppi-Niihaman alueen vertaissuunnittelukokeilusta.

kuva:yleisötilaisuudessa keskustellaan Kauppi-Niihamasta
 

Kaikille avoin tapaaminen pidetään tiistaina 11.9. Kissanmaan koululla (Teiskontie 28) klo 17–19. Kahvitarjoilu alkaa klo 16.30.

Kauppi-Niihamalla on pitkä historia kaupungin yleisenä ulkoilun ja vapaa-ajan alueena. Alue on merkittävä viherympäristön ja vapaa-ajan palveluiden, maiseman ja kulttuurihistorian sekä ekologisen verkoston kannalta. Vertaissuunnittelun ideana on visioida ja suunnitella aluetta yhdessä asukkaiden, alueen käyttäjien ja eri toimijoiden kanssa. Vertaissuunnittelusta kertovat kaupungin, Villi vyöhyke ry:n ja Tampereen ammattikorkeakoulun edustajat. Lisäksi kuullaan alueen käyttäjän kommenttipuheenvuoro.

Keskustaan kuuluvat Ala-Pispala, Amuri, Finlayson, Jussinkylä, Järvensivu, Hakametsä, Kaakinmaa, Kaleva, Kalevanharju, Kalevanrinne, Kauppi, Kissanmaa, Kyttälä, Lapinniemi, Lappi, Liisankallio, Nalkala, Osmonmäki, Petsamo, Pyynikinrinne, Pyynikki, Ratina, Santalahti, Särkänniemi, Tahmela, Tammela, Tammerkoski, Tampella, Tulli, Uusikylä, Vuohenoja ja Ylä-Pispala.

Keskustan alueverkoston loppuvuoden kaikille avoimet tilaisuudet 11.10. klo 17–19 Tredun Helmessä (Pirkankatu 17) sekä 8.11. ja 11.12. klo 17–19 Pääkirjasto Metsossa (Pirkankatu 2).

kuva: Frisbeegolfrata Niihamassa
Niihamassa avattiin kesällä 2018 uusi frisbeegolfrata.

Lisätietoja

Suunnittelija (keskusta)
Eija Uurtamo
puhelin 040 540 3346
sähköposti [email protected]


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen

Kuvat Anna-Leea Hyry