Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Korjausrakentamisen iltapäivä Hiedanrannassa 4.9.2018 klo 12 - 16

Julkaistu 27.8.2018 11.40

Sorvaamo-hanke ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut järjestää Lielahden kartanolla korjausrakentamisen iltapäivän, jossa on mahdollista kuulla säilyttävästä korjaamisesta ja korjausrakentamisen ajankohtaisista asioista.

Hiedanrannassa järjestettävässä iltapäivässä on tilaisuus kuulla korjausrakentamisen ajankohtaisista asioista. Puhujina ovat Harri Hakaste Ympäristöministeriöstä, Antti Nyman Arkkitehtitoimisto Antti Nymanista ja Aleksanteri Jääskeläinen Sorvaamo-hankkeesta. Esiintyjänä nähdään Maria Mattila duo.

Paikalla on myös Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden Duunibussi, jossa on mahdollista saada vinkkejä omaan työnhakuun liittyviin asioihin.

Säilyttävä korjaaminen tarkoittaa sitä, että rakennusta mietitään kokonaisuutena ja huomioidaan eri rakennusosien elinkaaret. Rakennusten elinkaari jatkuu, materiaaleja säästyy, korjausrakentamisen hiilijalanjälki pienenee ja korjausten laatu paranee.

Sorvaamo-hankkeessa korjaamisen kohteena on Hiedanrannassa sijaitseva Jukola-puutalo. Sorvaamo on ESR-rahoitteinen yhteistyö- ja koulutushanke, joka auttaa työttömiä työnhakijoita työllistymään säilyttävän korjausrakentamisen alalle.

Sorvaamo tarjoaa esimerkiksi työkokeilupaikkoja, joiden avulla voi avautua jatkopolku lisäkoulutukseen tai työelämään. Työkokeilu muokataan osallistujan tarpeiden mukaan ja se voi kestää kuukaudesta puoleen vuoteen.

Osoite: Lielahden kartano, Tehdaskartanonkatu 38

Järjestää: Sorvaamo-hanke ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Irma Rantonen
puhelin 040 1304 854
sähköposti [email protected]